Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

10 vuotta naimissa

Tein miehelleni isänpäivä lahjaksi tälläisen pikkuisen minialbumin. Oikeastaan mulla ei ollut suurtakaan visiota, ryhdyin vain tekemään. Tää on siitä erilainen projekti että en käyttänyt yhtään kuvio paperia. Ja ihan muutamaa ostettua koristetta. Aloitin kansista.

Maalasin ne akryylimaaleilla ja leikkasin kanteen perhosen Sizzixin magneetti jutulla. Kokeilin sitä ekaa kertaa ja nyt on myönnettävä että en tajunnut sen hienoutta, tai sitä miten se magneetti tuo siihen leikkuriin lisäarvoa. Pitänee tutkailla asiaa tarkemmin.
Sivut tein tavallisesta valkoisesta piirustuspaperista jonka värjäsin distresseillä Oilin kohta 4v. avustuksella. Hän sai suihkuttaa vettä musteiden päälle.

Valokuvat tulostin pieninä ja liimasin ne ensin mustalle kartongille minkä reunat olen käsitellyt valkoisella Brillance musteella. Reunoihin sipaisin vielä mustaa akryylimaalia. Sen jälkeen kiinnitin mustat kartongit kaksipuoleisella teipillä sivuihin kiinni.

Koristeeksi albumiin tein muovisia sydämiä ja perhosia jotka värjäsin alkoholimusteella. Meillä syödään paljon partaäijä jugurttia ja siitä tulee raivostuttavan paljon ämpäreitä ja kansia. Leikkasin kuviot kansista, joten sain vähän niitäkin hyötykäytettyä. Alustana mulla on tälläinen muovinen askartelualusta, sen avulla levitän distressit ja alkoholimusteet. Käytän sitä myös embossauksessa alustana.

Tämän jälkeen kokosin albumin. Tekstit on sellaisia semihenkilökohtaisia, mutta en niitä sen kummemmin sensuroinutkaan. Albumi kertoo siitä että mieheni on elämäni tärkein henkilö. Ja toivon meille monia yhteisiä vuosia lisää. Tunteella tein.

Valmiin albumin löin kasaan bind it allilla. Oikeastaan koko albumin idea tuli siitä, että usein skräppään perheen ulkopuolisille lahjaksi enkä koskaan ole tehnyt mitään isompaa miehelleni. Halusin tehdä tälläisen pienen ja suoraan asiaan menevän lahjan hänelle. Taisi vähän ilahtua. Tämä karski ukkoni. pus pus.

4 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman hieno projekti! Upeasti toteutettu! Mä olen myös miettinyt noita magneettistansseja, et mikä se juttu on. Ostin vahingossa yhden setin ja nyt pitäis vielä ostaa se magneettialusta, mut enpä ole vielä jaksanut panostaa. Voi olla, että myyn nuo pois, jollen keksi jotain konstia, millä saisin ne toimimaan ilman sitä levyä. Taas turhaa rahanmenoa!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi.
  Mulle kävi samallalailla, ostin perhosia ja kotona vasta tajusin että tähän tarviis jonkun lisäosan. Hankin lisäosankin, mutta en ihan vielä vanno sen nimeen. Katsellaan. Informoin heti kun tulee tilanne josta en olisi selvinnyt ilman tätä ominaisuutta ;-)

  VastaaPoista
 3. Hieno kokonaisuus, niin ulkonäkö mutta erityisesti sisältö!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno albumi! Tykkään muutenkin tosi paljon sun "värisilmästä" :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.