Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 24. helmikuuta 2012

199: Väritetty valokuva

Osallistun seuraavalla värikylläisellä leiskalla inspikseen. Kun kuva on vähä värinen, niin leiskassa uskalsi vähän irroitella. Väritin photarilla.

Joskus kuva kaipaa ihan vähän lisää väriä, pikkiriikkisen, hitusen. Värjää valokuva kauttaaltaan tai korosta siitä jotakin kohtaa. Parhaiten tämä toimii tietenkin mustavalkoisessa valokuvassa, mutta miksei muuallakin. Mikäli olet tarkka happovapaudesta, muista ottaa tämä huomioon!

Tästä tuli vähän tämmöinen. Jotenkin kun tuo paperi oli jo niin haastava. Värikäs ja hassun muotoinen. Niin menin ihan jäihin. Tuo paperi on ollut minulla jo jonkin aikaa ja itse asiassa tykkään siitä. Mutta jotenkin se vaan on hirmu haastava. Että miten sitä käyttäisi. Kun jos tuollaisen muotoon leikatun silppuaa, niin onko se sitten järkevää. En tiedä koska olen ruvennut miettimään sitä mikä on järkevää.
Tää on ehkä tälläinen kriisi leiska.
Että voiko ihminen skräpätä ilman suuria yksivärisiä pintoja. Ja onko noi kuuset hauskoja vai ihan vaan mauttomia. Sitäkin kokeilen nyt. Kun olen nähnyt niin hauskoja leiskoja missä skräpätään vaan sillä mitä sattuu askartelupöydällä lojumaan. No minullahan sattuu lojumaan vaikka mitä, eri asia sitten on että näyttääkö se hyvältä sivussa. Pöydällä lojui myös musta akryylimaali. olisikohan pitänyt antaa sen laulaa?

Minulla on nyt vähän se meininki että antaa tulla mitä tulee, kunhan tulee! Kokeilen vähän että missä mennään ja mikä tuntuu omalta.

Tässä on kuviopapereiden lisäksi käytetty rub oneja, vähän huovasta leikattuja kuusia ja ups. Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.