Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vieraita kieliä.

Tein tämän leiskan inspiroidu-blogin haastetta silmällä pitäen, mutta en ole varma meneekö tämä ihan täsmällisesti haasteen alle. Mutta eniten minua on inspiroinut tätä leiskaa tehdessä Paperiliittimen Riikka. Tässä on käytetty gessoa ja akryylimaaleja ja vähän suihkutti päälle glimmermistiä ja lakkaa. Sitten on siirtokuvia, nauhaa ja teippiä. Laitoin pinkkiä rikkomaan vihreä mustaa värimaailmaa. Otsikon ompelin kiinni, koska noissa on huono liima.


Törmäsin viime päivinä tilanteeseen jossa skräppäämiseni kyseenalaistettiin, tai sitä pidettiin outona, tunkeilevana. Mietin sitä miksi skräppään. Mun leiskat ei aina ole kovin mukavista aiheista, eikä ehkä edes visuaalisesti kovin kauniita. Mutta ei mun kaikki muistotkaan ole.

Tätä leiskaa tehdessä koin turhautumista ja pahaa mieltä. Ärsyynnyin, luovutin ja toivon mukaan annoin itselleni luvan lakata yrittämästä. Leiskaa työstäessä isken ne käsillä olevat tunteet paperille. Työstän niitä tunteita samalla kun teen. Mun leiskojen ei ole tarkoitustaan avautua katsojalle kaikissa merkityksissään. Ehkä teen tästä aiheesta vielä kauniimman leiskan. Sitten kun aika on tehnyt tehtävänsä.

8 kommenttia:

 1. Tämä on HUIKEA! Aivan ihana - nam! En voi ylistää tarpeeksi.

  Hienosti purettu tunne - ymmärrän turhautumisen.

  VastaaPoista
 2. Oo! Kiitos. Kadehdin niin kykyäsi iloitella maalien kanssa että oli ihan pakko kokeilla. Suosittelen kaikille. Antakaa palaa vaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä on vaikuttava! Jotenkin synkähkö, mutta runollinen tunnelma.

  VastaaPoista
 4. minä tykkään tästä kovasti! ja siis esimerkiksi juuri tähän verrattuna, ähtäri-sivun vaaleanpunaisuus yllätti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Totta, vaaleanpunainen ei ehkä ole itselleni tyypillisin väri. En oikein tiedä mistä ajatus ähtäri leikaan pälkähti päähäni.

  VastaaPoista
 6. Monta hienoa leiskaa sitten viime visiittini, mutta tämä on ihan superhieno! Miten skräppäilyäsi sitten kyseenalaistettiinkin, en tosiaan ole samaa mieltä. Antoisaa ja tärkeää touhua.

  VastaaPoista
 7. Sannikka, kiitos käynnistä. Ehkä skräppäys on joistakin vaikeaa koska osa asioista haluttaisiin unohtaa mielummin kuin muistaa?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.