Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 18. lokakuuta 2012

Skräppäys- Industrial Baroque by emmo

Kuten viime postauksessa jo mainitsinkin, niin osallistuin Finnabairin kaikkiin kolmeen workshoppiin Scraptasticissä. Kaikki oli omalla tavallaan hienoja ja jokaisesta oppi jotakin uutta, mutta tämä oli jotenkin mullistava!My last post, what was in Finnish, sorry about that, I told that I took part all three of Finnabairs  workshops in Scraptastic. They were all good, but this one was somehow most effective.Saimme pussillisen rompetta ja ensimmäinen haaste oli käyttää kaikki roinat yhteen leiskaan. Siis kaikki! Oikeasti ikinä kotona ei raaskisi laittaa niin paljoa yhteen sivuun. Toisaalta tässä oli ideana osoittaa se, että tämän tyyppiseen sivuun ei tarvitse käyttää kalliita koristeita, vaan Finnabairia lainatakseni tähän on käytetty myös kaiken laista rumaa roskaa.

We all got a small bag with plenty of all kind of stuff and our mission was to clue it all in to our layout! It was really hard! At home I wouldn't be able to use so many things. I would start to think about the price. But Finnabair showed us, that it's possible to use all kind of ugly rubbish as well.Kaikki on liimattu yhteen Gel mediumilla, mitä en ole aikaisemmin käyttänyt, mutta jatkossa aijon varmasti käyttää udelleen. Ihme aine!Everything is clued together with Gel medium, that was new to me, but I will certainly use it again! Such a miracle maker.Menin heti Finnabairin tunnistettuani juttelemaan hänelle ja voin kertoa, että hän on oikein mukava ihminen. Saattaapi olla, että vuoroin vieraissa saa lisää ulkomaista vahvistusta. Pysykääpä kuulolla!

Mukavaa päivää kaikille! Have a nice day!

-emmo-

PS. Tässä Creomin sivu samalta kurssilta.


Kannattaa muuten tykätä emmon sivuista facebookissa, siellä on tiedossa sarja inspiroivia kuvia. Kuvat julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja rennolla otteella. Ehkä joku kuva inspiroi sinuakin!

Now it's a good time to like emmo -crafts and stuff- in facebook. There will be some inspirating pictures every now and then. Maybe you will like some of them?

19 kommenttia:

 1. oooh, tää on kyllä makeee!!!

  VastaaPoista
 2. Hieno sivu! Varmasti hurjan antoisa reissu!

  VastaaPoista
 3. Voi juma ku makee!!!!!
  Arvaa vaan malttaisinko odottaa helmikuuta!!!!!!
  p.s. ota tää mukaas illalla Amaliaan, jos mahdollista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, otan mukaan tämän ja muutaman muunkin sivun :-)

   Poista
 4. Aivan sikahieno. Mitä tässä sivussa siis on: pitsiä, nappeja, rattaita, helmiä, kukkia - missä se roska on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on mukana yksittäisiä aivan kaameitakin koristeita. Ruman värisiä, toisiinsa sopimattomia.. Olisitpa nähnyt kaiken ennen maalausta. :) Harmillisesti työvaihe kuvia ei ole, koska sormet oli koko ajan ihan likaiset.

   Poista
 5. Mietin kanssa että missä ne rumat jutut on? :D Täähän on aivan mahtava leiska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajatuksena on siis se, että kaikenlaisesta romustakin voi saada kaunista kun vaan rohkeasti itse tekee mieleistään. Finnabairin workshopeissa ei koristeita käsitelty yksittäisinä kukkina ja nappeina, vaan pienistä osasista luotiin yksi iso, uusi kokonaisuus.

   Poista
 6. Wau! Siis aivan ällistyttävän huikea sivu!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset hyvästä kurssista!
  Juttu ja kuvia Merkkublogissa.

  VastaaPoista
 8. Vielä yksi kysymys - mitä käytitte värjäämiseen - sävyssä on ihana metallinvärinen hohde ja kuitenkin tuo tavara ei ole huokoisaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finnabair tekee suihkeet itse sekoittamalla pigmenttiä veteen. Pigmentti oli merkiltään LuminArte http://www.dreamingcolor.com/

   Poista
 9. aivan upea leiska!! ei kyllä ensinäkemällä uskoisi, että mukana on mitään roskaa! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Tekniikka oli siitä hyvä, että se mahdollistaa kaiken epämukavan käytön :)

  VastaaPoista
 11. Mielettömän upea. Saakohan noita pigmenttejä Suomesta jostain, nyt alkoi himottamaan nää värit. H20 värejä on mutta ne ei varmaan tarttu kaikkeen, pitää testailla. Pitäis varmaan tilata noita, mutta harkitsen kun olen lopettanut ulkomaan tilaukset.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.