Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 26. lokakuuta 2012

Vuoroin Vieraissa asiaa

Hei kaikki ja kiitos ihanasta vastaanotosta, jonka Vuoroin vieraissa on saanut!
Thank you all for the great feedback from the blogtakeover!

Lämmin kiitos myös kaikille tähän mennessä tyylinsä esitelleille, olette mahtavia. On ollut hienoa päästä kurkistamaan kulisseihin ja oppia samalla itsekkin lisää luomisprosessista ja työtavoista. Olen itse ainakin saanut paljon uutta inspiraatiota!
Thank you all for sharing the secrets of your style! I have been so inspired; I have learned more about how to create and how to work with different kind of ways.


Alunperin oli tarkoitus pitää Vuoroin Vieraissa vain projekti luontoisena tapahtumana, mutta itse ainakin olen saanut niin paljon muiden kertomuksista, että olen päättänyt jatkaa vierailijoiden kutsumista blogiini. Niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin.
At the beginning I was planning only to invite few scrapbookers to my blog takeover, but now I have some quest coming, and that is great! This has been more fun than I thought it would be!


Haasteen osalta olen vielä kahden vaiheilla. Ainakin näillä näkymin teen niin, että arvon palkinnon 19.11  kaikkien kaikkiin alkuperäisen tapahtuman haasteisiin osallistuneiden kesken. Haasteisiin voi vielä osallistua linkittämällä työnsä kyseiseen postaukseen, mutta enää ei ole mukana haastekohtaisen palkinnon arvonnassa.

With the challenges I wanted to ask your opinion? Do you wish to join VV-challenges in the future as well?

Kaikki haasteet löytyvät täältä. All the challenges are here.

Nyt sitten kysynkin, oletteko kiinnostuneita jatkamaan haasteiden parissa?10 kommenttia:

 1. Ilman muuta haluan jatkoa, nää on ollut kivoja.

  VastaaPoista
 2. Myös minä olen pitänyt, vaikka osallistuminen on jäänyt vähille :(

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, tottakai! Ja jos tuntuu ettei osallistujia riitä joka viikolle, niin voisiko yksi haaste olla voimassa parikin viikkoa?

  VastaaPoista
 4. Jep, haasteet on kivoja! Kiitos tähänastisesta. Olen osallistunut vasta yhteen, mutta seurannut mielenkiinnolla kaikkia.

  VastaaPoista
 5. Jatkohan olisi sata jänistä. Osallistuminen on kyllä tästä osoitteesta jäänyt suuren innostuksen, seuraamisen ja kovan suunnittelun varaan, mutta vielä joku päivä varastan aikaa askartelulle...

  VastaaPoista
 6. Jatka, jatka, jatka. Jutut ovat mielenkiintoisia ja haasteita aina kaipaa! 2 viikon välein riittää, ihan aina nimittäin ei ehkä ehdi tehdä haasteenmukaista sivua viikon aikana.

  VastaaPoista
 7. VV:n jatkaminen olisi ehdottomasti hyvä juttu! Eri henkilöiden tarinoita on todella mukava lukea ja haasteeseenkin olen halukas osallistumaan oman ehtimiseni puitteissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mielipiteistä ja kannustuksesta!
  Ajattelin tarttua Puuhiksen ideaan siitä, että jutut ilmestyvät kahden viikon välein, jolloin aikaa osallistua haasteisiin on pikkuisen enemmän. Muutan myös hieman tuota haasteen voitto periaatetta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.