Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kanvas Finnabair tapaan

Kuten ainakin kaikki Facebook seuraajat tietävät, olin vähän aikaa sitten ruotsissa kursseilla. En juurikaan harrasta henkilöpalvontaa, mutta Finnabair on minusta huikea! Hän on sekä hyvä opettaja, että taitava mixed media taiteilija. Hänen kurssinsa ovat innostavia, hauskoja ja luovia. Pidän hänen tavastaan käyttää materiaaleja ja nähdä mitä erikoisimmissa tuotteissa mahdollisuus.


Kuvani otti erilaisista medioista hieman osumaa, mutta mielestäni se ei liikaa häiritse. Tykkään lopputuloksesta!Tälläiseen projektiin en varmasti olisi omin nokkineni tullut lähteneeksi, mutta tekeminen oli tosi kivaa ja rentoa. Tykkään.

Tässä vielä muutama kuva reissusta. Riikka ystävällisesti kokosi pienen tulijaispaketin Suomesta, jonka yhdessä luovutimme opettajallemme.


Tässä kuvassa näkyy koko lauantain ryhmä, kurssityön esittelen blogissa lähipäivinä.Tietenkin fanikuva Annan kanssa. Ja vielä ryhmäkuva kanvas workshopista sunnuntailta.


Here are sme pictures from Stockholm ScrapClass. I had such a good time, the event was well organized and the teacher, Anna, was fabulous, as always. Now I'm full of inspiration and great new ideas. Thank you for everyone who made the event possible, Sofia and Peter, Anna and of course all the other participants as well as my Finnish friends!

If you wish to use the group pictures, you are welcome as long as you link them to my blog. Thanks so much!

4 kommenttia:

 1. Beautiful! Wonderful colors.
  I looked through your blog and you really do some amazing creations.

  VastaaPoista
 2. Emmo, toihan on huikea!! Et turhaan ihaile häntä! :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Aivan uskomattoman hieno kanvas! :)

  VastaaPoista
 4. Hurjan upea! <3 Kiitos reissuseurasta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.