Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Minireissu Tallinnaan

Olimme mieheni kanssa pika visiitillä Tallinnassa. Varsinaisesti kyseessä ei ollut lomamatka, sillä veljeni muutti takaisin suomeen ja autoimme häntä muutossa. Tai se oli alkuperäinen suunnitelma. Mukaan ei tullut edes kameraa, mikä onkin hyvä, koska automme oli paluumatkalla ääriään myöten täynnä.


Hairhaduin menomatkalla hankkimaan huulipunaa. En varsinaisesti ole tottunut huulipunan käyttäjä ja sävy tuli valittua ehkä hieman väärin. Näytän siinä kovin kalpealta.


Helsingin Länsisatama näyttää tältä etäisyydeltä ihan kivalta.


Jotkut näkivät menomatkalla norpan. Eli kuutin köllöttelemässä jäälautalla. Itse bongasin gootin köllöttelemässä yökerhon lauteilla.


Koska kyseessä oli vain yhden yön reissu, olin päättänyt panostaa hotelliin. Majailimme Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa kerroksessa 25. Näköala oli huima. Etenkin kun huoneessa oli koko seinän kokoinen ikkuna. Ja kylpyamme. Ja kylpyhuoneessa maitolasinen seinä.Kävin shoppailemassa Karnaluksissa, koska se sijaitsi kävelymatkan päässä hotellilta. En melkein ehtinyt osallistumaan muuttoon, koska kaupan läpikäyminen vei hirmuisen paljon aikaa. Harmi!


Aamulla ennen lautan lähtöä takaisin kotiin ehdimme tehdä kävelylenkin vanhassa kaupungissa.


Paluumatkalla paistoi aurinko! Kävi muuten juuri se legendaarinen kömmähdys, että lähdimme liian myöhään autolle ja tietenkin vääriä portaita pitkin. Sattumalta olimme saaneet automme lähes ensimmäiseksi. On sangen kiusallista hipsiä autolleen myöhässä, koko muun jonon odottaessa hihitteleviä turisteja.


Poissa ollessamme poikani oli ottanut pääkallo tatuoinnin. Nyt mieheni haluaisi samanlaisen.


Tylsyyksissäni laivalla latailin puhelimeeni uusia instagram appseja.


Iloista pääsiäistä teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Vallan mainiosti sopii sulle tuo punainen huulipuna, itsekinostin kirkuvan punaisen ja aina töissä vessaan mennessä pelästyin kun en muistanut että mulla on punaista huulipunaa :) Kivoja kuvia, iphoneappsit on ihania, latasin just myös Pipcameran.

    VastaaPoista
  3. Karnaluksiin on helppo uppoutua :) suloinen tatuointi!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.