Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Skräppäys -3rd eye

Pestini Puolalaisen leimasin valmistajan, 3rd eye:n kanssa on lopuillaan. Kokemus oli ainut laatuinen. Oli mahtavaa olla mukana kansainvälisessä, mukavassa ja lahjakkaassa DT:ssä. Opin paljon leimasinten käytöstä skräppäyksessä ja täytyy sanoa, että DT-pestin myötä löysin leimaamisen ikään kuin uudestaan. Olen todella iloinen, että sain tälläisen mahdollisuuden!

My Time at the 3rd eyes DT is ending. I had such a great time with the girls, with the stamps and I must say that this was a great opportunity. I really learnt a lot about stamping and found lot of possibilities how to use stamps in scrapbooking.Sivussa on haettu iloista värileikkiä taustan ja kuvan välillä. Sivun tekemiseen on käytetty teippiä, mistejä, leimaamista ja ompelukonetta. Suurin osa materiaaleista on peräisin Skräppäyksen perusteet kurssin kurssikitistä.
Täytyy jakaa vielä yksi pieni juttu. Kärsin kamalasta MOPSI kuumeesta! Siis MOPSI! Ou nou! Olen selaillut satoja mopsien kuvia. Ja kehittänyt valtaisan kuumeen. Mymimymimyy.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ainakin täällä Kirkkonummella paistaa aurinko ja elämä hymyilee.

2 kommenttia:

  1. Ihana keltaisen, turkoosin ja pinkin kombo!

    VastaaPoista
  2. oh, this is amazing! love the sewed circle and the doodle stamps!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.