Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Skräppäys - Äidille

Tässä toinen Ruotsin matkalla tehty sivu. Tein tämän äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Tämä sivu alkoi katastrooffista. Aloitin leimaamalla pinkillä. Ja se oli virhe! Pinkki olikin tosi pinkki ja siitä syystä jouduin viemään koko sivun värimaailman vahvemmaksi kuin olin ajatellut.

Olin itse asiassa alkuun sitä mieltä, että koko sivu meni pilalle, mutta joko värit haalistuivat kuivuessaan, tai silmäni tottui sivuun, joka tapauksessa, pidän sivusta nyt ihan ok paljon.


Sivun tekemiseen liittyi kyllä tavallista enemmän haasteita. Kiinnitin koristeet ennen mistausta liimalla, mutta liima ei ehtinyt kuivua tarpeeksi, joten runsas mistaus irroitti kaikki paikoiltaan. Lisäksi en jotenkin osannut pelata näin täyden sivun sommittelun kanssa, joten olen aika monen koristeen repinyt pois paikoiltaan ja asetellut sitten uudestaan. 


Nyt jälkiviisaana jättäisin kulmien gessot pois, vaihtaisin pinkin musteen punaiseen ja pitäisin sävyt kevyempänä. Mutta tässä vaiheessa täytyy muistuttaa itseään siitä, mitä sanon omille kurssilaisilleni jokaisella kurssilla. Kursseilla ei kannata lähteä tekemään sitä elämänsä parasta työtä, vaan tarkoituksena on kokeilla, saada ideoita ja tekniikkaa jota vois itten hyödyntää myöhemmin omissa töissään ja tehdä sen elämänsä parhaan työn kaikessa rauhassa ja ajatuksen kanssa.


Tästä kuva kulmasta tykkään. Mielestäni tuo pitsi on värjääntynyt ihanasti!

Kuinka moni lähtee syksyllä uudestaan ruotsiin? Katso lisätietoja täältä!

7 kommenttia:

 1. Upea, mulla käy aina kaikkien töiden kanssa just niin, että revin ja liimaan uusiksi ja värit on väärät tms ja gessoa päälle. Rauman kurssia oottelen.

  VastaaPoista
 2. Menossa Ruotsiin!

  Ihana sivu, mielestäni ei missään vaiheessa ollut katastrofi :)

  VastaaPoista
 3. very nice page! love all details :)

  VastaaPoista
 4. Oih mikä tausta! <3 Tykkään kovasti vahvasta värimaailmasta :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis. Tähän sopii vahvat värit todella hyvin! Ruotsiin lähtemistä pitää todellakin harkita...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.