Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 5. elokuuta 2013

Kortti - Perhosia jahtaamassa

Välillä naurattaa nämä englannin kieliset lausahdukset ja valmiit tekstit näissä tuotteissa. Ajatelkaa kun ne olisivat kaikki suomeksi.

Perhosia jahtaamassa. Kuumaa kamaa. Elä intohimoisesti. 

Ylipäätään englannin kieliset tekstit ovat suomalaisittain voimakkaita. Itse en ainakaan puheessa käytä sanaa rakastaa kun puhun vaikkapa ruuasta, harrastuksista tai muusta maallisesta. En silloinkaan, kun todella pidän jostakin. En rakasta matkustamista enkä edes askartelua. Paitsi englanniksi.

Suomeksi tykkään. Jos jokin asia on minusta todella hienoa, se on todella hienoa. Tai sairaan hienoa meillä päin on myös tapana sanoa. Paitsi englanniksi. Silloin jokin sivu voi olla vaikkapa amazing! Awesome! I Love it!

kortti

Tähän korttiin olen käyttänyt erilaisia paperisilppuja, kakkupaperia, valmiin valokuvakehyksen, puisen linnun ja perhostarroja. Hieman ompelukonetta ja valmis! Enää pitää etsiä se perhosten jahtaaja jolle kotin voisi antaa.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!

Photobucket

1 kommentti:

  1. Hauska kirjoitus! Olen itsekin miettinyt samaa englanninkielisistä lausahduksista: kaikki on aina isompaa, suurempaa ja hienompaa. Mutta mikäs siinä, välillä on hyvä muistaa, että elämä itseasiassa on aika "amazing"! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.