Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 2. elokuuta 2013

Skräppäys -kesä 2013

Hei!

Tämä työ syntyi hilpeissä tunnelmissa. Halusin tehdä jotakin värikästä ja yltäkylläistä. Valitsin kuvaksi kellot, koska kuvan värit ovat hyvin intensiiviset ja voimakkaat. Taustalle kiinnitin papereita gessolla ja päälle olen sekä mistannut, että maalannut Ecoline vesiväreillä. Olen kuivannut työn aina jokaisen värin lisäämisen jälkeen, sillä en halunnut sekoittaa värejä. Ihan viimeiseksi vielä roiskin sekä violettia Glimmer mistiä, että pinkkiä Ecolinea sivuun.

askartelu

Työstettyäni pohjaa misteillä ja vesiväreillä halusin lisätä kontrastia sivuun, joten kaivoin esille sabluunat ja akryylimaalit. Kukkakuviot tehty tuputtelemalla mustaa maalia meikkisienellä sabluunan läpi. Maalien kuivuttua lisäsin sivuun velloumia, paperilappusia, värjäilin misteillä muutamia höyheniä ja liimasin kaikki paikoilleen.

askartelu

Rapatessa roiskuu, niinpä tämäkin kuva on saanut muutamia violetteja roiskeita osakseen. Koko työn luonteen huomioon ottaen, parit pilkut itse valokuvassa sopivat hyvin tunnelmaan. Nyt koneelta kuvia katsoessani täytyy kyllä sanoa, että mustapaperi on liian raskas ylhäällä. Olisi pitänyt jättää sen yläpuolelle hieman pohjaa näkyviin, jolloin tunnelma olisi ollut eri.

Mutta näillä tällä kertaa!

Mukavaa viikonloppua kaikille.


Photobucket

2 kommenttia:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.