Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 23. elokuuta 2013

Skräppäys - Tahdon

Hääkuvan skräppäys

Tämä on ensimmäinen kerta kun olen skräpännyt oman hääkuvani. Tein sen vielä videolle Hyvää oloa skräppäyksestä kurssin puitteissa. Jos koksaan olette kokeilleet videoida jotakin, niin tiedätte ettei se aina ole helpoin mahdollinen tilanne luovaan työskentelyyn. 

Ensinnäkin videoitava projekti pitää valmistella melko hyvin. Tarvikkeet on hyvä keräillä ympärille. Sakset, kuumailmapuhallin, paperileikkuri, vesivärit, vedet, gessot jne olisi hyvä olla olemassa, kuten myös koristeet. Lisäksi etukäteen olisi hyvä miettiä koristeita, asettelua, värejä.

Omiin tapohinihan ei moinen järjestelmällisyys kuulu, joten moinen ennakoitavuus tuntuu hieman rajoittavan luovuutta. siksi videoillani on usein paljon leikkauksia ja tavaroiden etsintää ja lisäilyä.


Jos jostain tässä sivussa tykkään, niin vaaleanpunaisista rosikeista. Mutta vaikeuksien kautta voittoon on kyllä tämän sivun teema, noin kaiken kaikkiaan!


Photobucket

1 kommentti:

  1. Heh... Mä en ikinä mieti videoidessa juttuja valmiiksi vaan editoin sitten piiiiiitkiä taukoja pois, kun kaivelen jotain kivoja koristeita XD

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.