Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tervetuloa kursseille!

Olethan muistanut ilmoittautua mukaan kevään kursseille?

27.4 Art Journaling, Tampere
Kurssilla tutustutaan Art Journalingiin, visuaalisen päiväkirjan pitämiseen. Luvassa on erilaisia tekniikoita ja ennen kaikkea oman luovuuden etsimistä ja innostavaa kokeilemista. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille, että pidempään askartelua harrastaneille. Tervetuloa!

10.5 Väriterapiaa, Salo
Täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

18.5 Väriterapiaa, Kirkkonummi
Kurssi on nimensä mukaisesti täynnä värejä! Kurssilla tehdään kanvas taulu erilaisia tekniikoita tehden. Käytämme Gelliplatea, akryylimaaleja ja öljypastelleja. Mukaan voit tulla ilman aiempaa kokemusta askartelusta tai käytetyistä materiaaleista. Saman päivän aikana myös Shabby chic skräppisivun tekemistä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

8-10.8 Matka luovuuteen, Turku
Viikonlopun mittainen matka luovuuteen. Ohjelmassa on niin valokuvausta, skräppäystä kuin Mixed mediaakin. Puolalainen mixed media taiteilija Finnabair pitää tapahtumassa kaksi kurssia. Tarkoitus on kokoontua yhteen, pitää hauskaa ja nauttia erilaisista luovista aktiviteeteista. Vielä muutama paikka vapaana!

Kursseilla nähdään!


Photobucket

1 kommentti:

  1. Onko jotain erityistä mitä suosittelisit ottamaan mukaan art journal kurssille 27.4.? Odotan innolla. Nähdään Tampereella.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.