Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Voiton puolella!

Heippa ja terveisiä Vuokatista!

Olemme täällä koko perheen voimin lomalla. Sinällään erikoisella lomalla, ettö olen pakannut mukaan koulukirjoja. Taideterapian perusteet, Tutki ja kirjoita ja ikkunoita tutkimusmetodeihin. Olen nimittäin työstänyt eteenpäin opinnäytetyötäni Voimauttavasta skräppäyksestä.

Aihe on ollut supermielenkiintoinen ja omaksi yllätyksekseni olen nauttinut opinnäytetyö prosessista. Ehkä siksi, että olen oppinut niin paljon!

Opinnäytetyöni on palauttanut minut sen äärelle, mikä elämässä todella on merkityksellistä. Mikä työssäni ohjaajana on tärkeää, mitkä on ne arvot, jonka mukaan toimin.

Opinnäytetyöprosessia on vahvistanut tässä rinnalla käymäni Voimauttavan valokuvan koulutus. Se on auttanut jäsentämään monia ajatuksia ja pureutunut juuri siihen miksi skräppäys on niin voimauttavaa ja koskettavaa. Valokuvien voima on yllättävä vahva.

Oppari on viimeistelyä vaille valmis. Loppuseminaari on varattu. Voiton puolella ollaan!

Skräppäystä gelliplatella

skräppäys, askartelu, gelliplate

Tämän sivun tausta on syntynyt sivutuotteena gelliplate kokeilussa. Sivussa on epämääräisiä mustia ja keltaisia raitoja, jotka sopivat väreiltään hyvin valokuvaan. Koristelu on yksinkertainen, yksi tarinointilappu ja muutama tarra. Ympyrät on leimattu.

Materiaalit: American crafts ja Stampendous


Photobucket

4 kommenttia:

  1. ihana väriyhdistelmä ja mahtava kuva!

    VastaaPoista
  2. Mainio! Tausta on huippu ja värit toimii täydellisesti, tykkään hulluna :)

    VastaaPoista
  3. Ihana iloinen seurue, ja keltainen sopii kivasti tehosteväriksi metsäkuvaan! Nuo mustavalkoiset aakkoset on minunkin suosikit. Kiitos käynnistä ja kivasta kommentista blogissani!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.