Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

206: Koholla

Inspiksessä on tällä viikolla tarkoitus kohotella. "Skräppää koristeet tai kuva koholle! Kokoa työhön jokin kohta, joka on selkeästi muuta sivua korkeammalla."
Kerroksellisuus on minulle hyvinkin tyypillistä. Ainakin luulisin niin. Kohotarrapalaojen kantoja ainakin lojuu pöydällä ja kulkeutuu sukissa joka paikkaan. Ärsyttävän sähköisiä pieniä paperinpalasia.


Tää on simppeli sivu. Käytin BasicGreyn sarjaa Konnichiwa. Ja sitten on käytetty yhtä BasicGreyn paperia jonka ostin Pariisista (Sori, pitää hehkuttaa sitä matkaa koko ajan kun se oli niin ihana!).
Papereiden liäksi olen käyttänyt yhtä tarraa, jonka liimasin kuviopaperille ja leikkasin irti. Siihen päälle laitoin krakleerauslakkaa ja gessoa ja pyyhin vielä vähän rätillä. Kuviopaperi suikaleet maalasin laimennetulla gessolla ja liimasin kaksipuoleisella teipillä samalle paperille kuin kukankin.

Lopuksi lätkin suikaleet kohotarrapaloilla taustapaperiin kiinni (jossa on myös gessoa). Osassa on useampi kohotarrapala päällekkäin, että saan tasot kulkemaan suorassa. Sitten tässä on otsikko ommeltu koneella kinni.


Journaling / otsikko kuuluu "miks sä tollalailla heittaat?"
Nää on tälläisiä mun omia päiväkirjamerkintöjäni. Mutta biisi on hyvä.


9 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt! Pitäis varmaan kans tutustua tohon gessoon :) Kiva asettelu <3

  VastaaPoista
 2. Gesso on nyt selvästi pop! Hienolta näyttää tämäkin työ :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit, sopii hyvin kuvan kanssa :) tuo kukkakoriste on kyllä aivan ihana, täytyy varmaan itsekin salakavalasti hankkia tuota gessoa käsiini ja olla tunnustamatta että en aiemmin ole ollut siitä edes kovin innostunut paitsi nyt.. shh. :----D

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään Jukka Pojasta... Hieno leiska taas!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Gessoa saa ihan tavallisista kirjakaupoistakin. Se on helppoa käyttää ja sopii moneen. Sitä voi myös sekoittaa akryylimaaliin.

  Suhteellisen halpa ja moneenpaikkaan sopiva. Oletteko muuten huomanneet Paperiliittimen Riikan pitämän gesso kurssin Amaliassa?

  VastaaPoista
 6. Oi mikä mahtavuus taas! Krakleerausaine tarran päällä menee ihan varmasti skräpistykseen. Mahtava idea!
  Kauniit sävyt ja levollinen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 7. upea sivu!! ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 8. Riikka kiitos, krakleerauslakka on oivaa kamaa. Tässä sen käyttö tosin epäonnistui, gessoa oli ehkä liian paksu kerros. Siksi vähän pyyhkäisin rätillä, että saan kuviota enemmän esille. Lopputulos on odotettua grungempi, mutta sopii mulle.

  Osallistuisin itse tosi mielelläni kurssille, mutta en ole vielä ihan varma pystynkö.

  SannaS, Kiitos!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.