Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 5. huhtikuuta 2012

Pariisi minialbumi

Kuten aikaisemmassa postauksessani Pariisista kirjoitin, niin palaan vielä hetkeksi loma tunnelmiin. Pariiisissa on yksi täysin skräppäilyyn keskittynyt kauppa Le Temple du Scrap. Monipuolinen ja ihanan laaja valikoima vaikka mitä! Koska sekä budjetti, että matkalaukun kapasiteetti oli rajallinen, päädyin ostamaan papereita minialbumiin. Paperit ovat American craftia. Kävin myös ihan tavallisen tavaratalon paperiaskartelu osastolla ja se oli oikeasti aivan silmät päästä pullauttava kokemus!

Osastolla oli laajasti tarjolla vaikka mitä askartelu välineitä ja myyjiä demoamassa tuotteita. Oikeasti demoamassa! Wow! Päädyin kuitenkin muutamaan hassuun masking teippiin. Suomalaiselle Pariisi ei ole mikään halpa, joten ei varmaan sitten kenellekkään muullekkaan.

Toisen tyyppiseen paperiaskarteluun törmäsin sattumalta kun ravintola pöydästämme näkyi mielenkiintoisen gallerian näyteikkuna. Caude Jeantetin töitä voit ihailla täällä. Hänellä oli myynnissä lapsille suunnattu pieni DIY-pakkaus, jonka ostin tytöllemme tuliaisiksi. Alma seuraa jo tiukasti äitinsä jalan jälkiä!
Ensimmäistä kertaa ikinä olen tehnyt kaikki tarinoinnit koneella. Ja otsikon asettelu ei ole onnistunut, tuli pieni virhe arviointi :D

13 kommenttia:

 1. tosi upee albumi (ja näin äkkiä matkan jälkeen, mä en ikinä sais aikaiseksi :)) tykkään ihan kaikista sivuista, kiva tutkailla jokaista. Ihana!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava ja ihana albumi ja tosiaan hurjan nopeasti tehty! Ehkä heti tuoreeltaan on kyllä kiva tehdäkin.

  Ja on muuten tosi kiva, kun blogisi oikein kukoistaa ja kivoja juttuja tulee tiiviiseen tahtiin!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana ja runsas albumi! Paljon kaikkia kivoja yksityiskohtia :---)

  Täällä taitaa nyt iskeä matkakuume..

  VastaaPoista
 4. Aivan upea albumi! Paljon katsomista ja ihana tunnelma. Ja yhdyn maikkon sanoihin, kiva kun blogisi kukoistaa taas :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea albumi! Paljon katsomista ja ihana tunnelma. Ja yhdyn maikkon sanoihin, kiva kun blogisi kukoistaa taas :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Maikko ja Creomi, huomaan saaneeni uutta virtaa, vähän niin kuin kääntäneeni sivua elämässä! Joskus ei huomaa kuluttavansa kauheasti energiaa johonkin joka ei annakkaan yhtään energiaa takaisin. Nyt olen keskittynyt vaan sellaisiin asioihin elämässä jotka oikeasti antaa hyvää oloa ja se varmasti näkyy täälläkin :)

  VastaaPoista
 7. Vau, tätä pitäisi saada selailla! Ihanalta näyttää.

  VastaaPoista
 8. Sannikka, kiitos. Tätä oli kiva tehdä, sai sellaisen kevät olon siellä Pariisissa minkä sai tähän projektiinkin tuotua. :)

  VastaaPoista
 9. oh, this is SO lovely!!! Wish I could see it in person!

  VastaaPoista
 10. Tää on niiiiin magee:) Oih ja Pariisi on niiiiin ihana kuvissa:)

  VastaaPoista
 11. Mahtava albumi, tämän parempaa matkamuistoa ei saa!!!

  VastaaPoista
 12. soaphousemama, thank you so much!

  Jeppula ja Taru76, kiitos! Pariisi oli kyllä ihana, sen voin sanoa. Voisin joskus käydä uudestaankin.
  Olen aikaisemminkin tehnyt matkoista minialbumeita, niistä on aika kiva näyttää muillekkin matkakuvia. Ei tule sellaista kuvaähkyä kun on pakko valita kivoimmat.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.