Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kortti -Polkupyöriä

Polkupyöriä kerrakseen!

Tämä on minusta ihastuttava paperi Sodaliciouksen valikoimista. Voitin eräässä kilpailussa mahtavan paketin heidän tuotteitaan, mutta en ole oikein raaskinut käyttää niitä vielä. Samaisia tuotteita olen käyttänyt myös tässä minialbumissa. Jokin tälläisessä mustavalkoisessa tyylissä kiehtoo minua.

Yksi pyöristä näyttää tässä kuvassa ajavan kovastikkin alamäkeä, mutta voisin vaikka vannoa sen olleen suorassa kun liimasin sitä paikoilleen. Joko liima ei ole ollut täysin kuivunut kun ryhtynyt kuvaamaan korttia tai sitten kuva vääristää asioita aivan kummallisesti.


Pidän tälläisistä pyöräaiheista kovasti, mutta oma pyöräni lojuu pihalla koskemattomana. Kuinka noloa. Pitäisikin ryhdistäytyä ennen kuin lumet satavat.

Oikein hauskaa viikkoa kaikille!

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Just eilen hiplailin tuota samaa paperia, ja ajattelin tehdä sivun uudesta pyörästäni sillä :)

  Lähde ihmeessä pyöräilemään! Mun pyöräily sai uutta innostusta kun ostin vanhan risaisen tilalle uuden käytetyn, pirteän pinkin :) nyt on taas kiva pyöräillä!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti, tykkään myös pyöräaiheesta, on yks leimasin jota voisi vaikka jossain kohtaa käyttää pitkästä aikaa. Luin tänä päivällä ja päätin, että NYT menen ostamaan ne sisäkumit joita on monta viikkoa pitänyt ostaa. Onpahan ukolla jotain lomapuuhaa ja mä pääsen polkemaan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti! Mun pyörästä ollut takakumi rikki jo toista vuotta, hyvä tekosyy olla käyttämättä!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa paperia ja upea kortti! Tykkään :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.