Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kotona taas.

Upea ja skräppäyksen täyteinen viikonloppu on takana. Aluksi perjantaina kokoontui ihana Voimaa Skräppäyksestä ryhmä Hämeenlinnassa, josta matka jatkui Tampereelle Askartelupirtti tapahtumaan. Lauantaina tutustuttiin skräppäyksen perusteisiin ja osa kurssilaisista teki elämänsä ensimmäisen sivun! Toivottavasti moni innostui aloittamaan uuden harrastuksen itselleen, ainakin alakerran puodeissa kävi mukava suhina, joten tarvikkeita varmasti hankittiin sivuun jos toiseenkin.tampere1


Sunnuntai alkoi mixed media kurssilla, jossa Canvas pohjalle taiteiltiin taulu mitä erilaisimpia tarvikkeita ja medioita käyttäen. Hauskaa oli ja kurssilaiset tekivät mitä upeampia töitä! Harmillisesti käteni olivat kyynerpäitä myöden gessossa ja gel mediumissa, joten valokuvia tältä kurssilta ei juurikaan ole.

Ikävästä sattumasta johtuen pidin myös Riikan kerroksia kerroksia kurssin sunnuntai iltapäivällä. Yritin kovasti miettiä "mitä Riikka sanoisi" ja opettaa kurssilaisille kerroksellisuuden saloja. Onneksi olen itse ollut Riikan opissa, joten toivottavasti pystyin kertomaan kurssilaisille uusia asioita kerrosten luomisesta. Kannattaa kuitenkin kurkata Riikan kurssikalenteri täältä ja paikata menetetty oppi!

Kiitos paljon kaikille mukana olleille kurssilaisille ja tietenkin Anulle ja hänen joukoilleen tapahtuman järjestämisestä. Oli kivaa!

Seuraavaksi matkaillaan Seinäjoelle! La 9.2 Ajan rattaat –minialbumi, Seinäjoki

2 kommenttia:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.