Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 7. tammikuuta 2013

Meidän Martta!

Edellisessä postauksessa oli kuvia minusta ja koirastani ja tuli kysymys, että mikä koira Martta on. No Marttahan on mastiffi. Martta on nyt noin vuoden vanha ja painoa hänellä on sellaiset 70 kiloa. Massaa tulee luultavasti vielä aikuistumisen myötä hitusen lisää.

Erittäin seurallinen luonne ja todella perhekeskeinen koira. Hyvässä ja pahassa pitää aina olla mukana. Ainoa ongelma on ollut, että nuori koira ei täysin ymmärrä kokonsa ja voimiensa vaikutuksia. Hän haluaa leikkiä lasten kanssa, mutta lapset hermostuvat herkästi kun Martta leikkii mukana. Koira saa esimerkiksi pulkkamäessä kiskaistua pulkan lasten alta pois.


In my last post there was some pictures about my dog Martta. She is a Mastiff, bit more than one year old and weights about 70 kg.


3 kommenttia:

  1. Martta on ihana :) Meidän 2 vuotta sitten edesmennyt koiramme oli aika pieni ja koira oli enemmänkin se joka sai "kärsiä" lasten innostuessa. Lapsetkin olivat silloin ihan pieniä.
    Koosta on joskus hyötyäkin.
    Martta on varmaan mielenkiitoista ottaa mukaan automatkoille :)

    VastaaPoista
  2. OI suloinen on tämä Martta. Ystävälläni oli tämän rotuinen koira ja oli kyllä niin lutunen että . Hyvää kuluvaa vuotta myös tenne bllgiin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.