Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 15. maaliskuuta 2012

Älä tyri nyt!

Mulla on noita grungeboard kirjaimia, mutta en oikein ole niitä käyttänyt. Viimeksi täällä. No, nyt muistan miksi. Aika hankalia. Tässä leiskassa olen kuitenkin tyytyväinen alkoholimuste perhoseen. Ihan itse tein! Ehkä keksin tohon vielä jonkun kuningas idean!


Nyt en enää vähään aikaan lähde tälle linjalle. Argh! Hermot meni!
Mutta otetaan sen kunniaksi vähän musiikkia. Ja nauretaan itsellemme. Ei aina voi voittaa.


Mieheni muuten näki sen postauksen niistä askartelu tarvikkeista. Käski antaa vähän realistisemman kuvan.Työtilojen suhteen nälkä kasvaa syödessä. Ergonomisempi pöytä olisi hieno. Ja kunnon valaistus. Ja sellaiset tilat joissa mahtuu puljaamaan veden kanssa.Ajatukseni on käydä työtilat läpi ja uudelleen organisoida. Taas. Inspistä odotellessa!

3 kommenttia:

 1. Mainio kuva ja ihana tuo sunburst leima tuolla alanurkassa! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä päivittyy nykyään niin nopeasti ettei meinaa mukana pysyä:) Hyvä homma! Pastanteossa olisin halunnut olla mukana;kuuluu sarjaan "en ole koskaan"! Tässä leiskassa tykkään erityisesti erittäin persoonallisesta&uniikista perhosesta!

  VastaaPoista
 3. Riikka, kiitos ja hyvin etsitty!

  Niinu, Joku kumma kevät inspiraatio on vallannut minut :) Mä olen kaksi kertaa tehnyt pastaa, ensin päivällä töissä ja siitä innostuneena illalla lasten kanssa seuraavana päivänä. Tosi helppoa ja hauskaa puuhaa, kannattaa kokeilla!
  Kiitos, perhonen on leikattu big shotilla jostain roskamuovista ja koristeltu alkoholimusteilla.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.