Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Arjen rattaat

Kaikki alkoi siitä kun ostin syksyllä käsityö messuilta ihanan steampunk kirjan. Itse olen kovin epätekninen ihminen, mutta rattaat jotenkin kiehtovat minua. Ja jokin vanhan ja uuden yhdistäminen, kontrasti. Sen jälkeen alkoi mietintä. Mistä ihmeestä saan rattaita ja kellon osia ja metallista tilpeööriä? Koko projekti jäi vähän muiden juttujen jalkoihinkin.
Mutta jokin aika sitten aktivoiduin ja selailin ameriikan ihmemaalla sijaitsevien kauppojen valikoimaa. Tässä vaiheessa apuun tuli Visa. Erinnäisten mutkien jälkeen posti Pate kiikutti minulle pieniä ja kalliita metallisia osia.
Ja tälläistä sain niillä aikaiseksi, varsinaisesti tää ei ole steampunkkia, mutta ei haittaa, inspiraatio tuli sieltä. Vanha sikarilaatikko on ensin päälystetty kauttaaltaan alumiiniteipillä joka on kohokuvioitu. Tämän jälkeen alumiini teippi on värjätty alkoholimusteilla.

Toinen kansi on maalattu gessolla ja akryylimaaleilla ja siihen päälle on kiinnitetty grungeboard rattaat kohotarra paloilla. Kannen isot rattaat on leikattu big shotilla. Sen jälkeen maalattu gessolla, akryylimaaleilla ja vähän alkoholimusteillakin. Päälle on liimattu metallisia rattaita ja alkoholimusteilla sopivan värisesi maalattu metallinen laatta jonka sain askartelukirppiksellä. Kiitos vaan naapuri!

Toisessa kannessa on alumiiniteipillä päälystetty kartonki joka on maalattu gessolla, akryylimaaleilla ja vähän alkoholimusteilla. Kulmissa on haaraniitit ja kaikenlaista koristetta on liimattu päälle. Timppaa suurin osa.

Ruusut ja paperin yläreunassa oleva metallinen koriste on hankittu askartelukirppikseltä.

Että tälläistä puuhailua tällä kertaa.

3 kommenttia:

  1. Tosi hieno!!! Mitäs meinasit laatikkoon laittaa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka ja Paula, tämä on itseasiassa alkoholimusteiden säilytyslaatikko. Nyt tietenkin kun se sai vähän edustavamman luukin niin sille voisi keksiä vähän hienompaa käyttöäkin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.