Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 8. maaliskuuta 2012

Olet arvokas

Osallistun tällä leiskalla Scrap365:n luonnoshaasteeseen. En ole aikaisemmin sellaiseen osallistunutkaan.Koko leiska lähti siitä liikkeelle, että siivoilin askartelutarvikkeitani. Löysin kaikkia koristeita joita minulle on ajautunut ja jotka on jäänyt käyttämättä kun ne ei lainkaan istu tyyliini. Sain tähän käytettyä kiiltokuvahevosen ja tuon kultaisen kehyksen. Myös alareunan journaling lappu on sarjassamme haasteelliset koristeet. Yritin paria muutakin yliampuvan romanttista tai muutoin kimaltelevaa koristetta, mutta ei pystynyt. Valokuvan takana on joidenkin kukkien mukana tullut pahvi. Olen myös myöntynyt ja alkanut käyttämään leiskoissani englanninkielisiä fraaseja.

Ai niin, ihan alkuun kokeilin tässä Heinin tapaa maskata. Oma perhos maskini ei kuitenkaan pelittänyt ihan yhtä loistavasti. Muistiin merkittäköön että maskina ei kannata käyttää ohuen ohutta paperia joka kastuessaan käpertyy.

3 kommenttia:

 1. Wau, kivalle näyttää - ei uskoisi, että on vaikeita materiaaleja. Tykkään, kun sivussa on tilaa ja runsautta molempia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Joskus on hyvä haastaa itsensä.

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu, siinä tosiaan on yhtä aikaa paljon kaikkea ja silti myös tyhjää tilaa! Kiiltokuvahevonen sopii aiheeseenkin jotenkin tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.