Tuorepasta
- 200 g durum-vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- ripaus suolaa
- 1/2-1 tl öljyä
1.Valmista pastataikina italialaisittain mittaamalla jauhot keoksi työpöydälle.
2.Tee jauhokekoon kolo, riko kananmunat siihen ja lisää suola ja öljy.
3.Sekoita jauhot sormin kananmunan joukkoon ja alusta käsin taikinaa niin, että saat siitä tasaista ja kimmoisaa. Voit sekoittaa ja alustaa taikinan myös kulhossa. Anna valmiin taikinan levätä kelmuun käärittynä noin puoli tuntia ennen pastaksi muotoilua.
4.Muotoile pastakoneella esimerkiksi pitkiksi tagliatellenauhoiksi. Jos sinulla ei ole pastakonetta, kaaviloi taikina 2-3 millimetrin paksuiseksi levyksi ja leikkaa tagliatellet veitsellä.
5.Kypsennä pastaa runsaassa, suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä 2-3 minuuttia.
Lähde.
Varmasti oli hauskaa!
VastaaPoistaJa jos ei Top Chef niin ehkä Mediocre Chef: http://www.youtube.com/watch?v=4fcdPYU7p0U
;-)
Katsoin ton videon ja osui ja upposi! :-D
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista