Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kangas skräppäystä

Veljeni on kuvataiteilija ja hänen innostamanaan hankin silkkipainovälineet. Olen joskus hamassa menneisyydessä kerran valottanut seulan, joten aika nollasta lähdettiin liikkeelle. Ensimmäinen meni ihan pieleen. Kaavio ei ollut valottunut tarpeeksi tai emulsiota oli liikaa. Joka tapauksessa pesu vaiheessa emulsio lähti kuoriutumaan ikävästi.

Toinen kerta oli parempi. Tässä on yhdistelty silkkipainoa, kuvan siirtoa ja sitten päälle on ommeltu big shotilla leikattuja kukkia ja nappi.Ihan en ole tyytyväinen, kohdistus meni pieleen ja noi kukat ei ole ihan sitä mitä hain. Mutta ekaksi työksi aika jees! Ainakin tämä oli inspiroivaa hommaa!

7 kommenttia:

 1. Huikeaa! Ja niiiiin inspiroivaa!

  VastaaPoista
 2. Blogistani löytyy sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Upea työ ja ihan mahtis värit:)

  VastaaPoista
 4. Ihana idea! Musta on kiva seurata näitä sun juttuja, kun teet kaikkea niin laidasta laitaan! Ja olet tosi tuottelias. Ja siinä sivussa hoidat muutaman ipanan.....Taidat olla aikamoinen energiapakkaus??

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Noora, en tiedä olenko sen energisempi kuin muutkaan. En esimerkiksi jaksa harrastaa mitään sellaista mitä ei voi tehdä kotona tai suoraan kotiovelta. Mieheltäni voi myös tiedustella energisyyttäni kotitöiden suhteen.
  Kiitos siitä että minulla on mahdollisuus tehdä kaikkea kuuluu ihanalle miehelleni. <3

  VastaaPoista
 6. älyttömän hieno lopputulos ja mielenkiintoinen tekniikka. siitä kuulisi kyllä mielellään lisää :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynnistä Anna, otin kuvia tuossa tehdessäni ja kun saan aikaiseksi niin voin laittaa ohjeet kuvan siirtoon tänne blogiin. Voin esitellä myös kankaanpainotekniikkaani, mutta veikkaan että sen nähdessään joku painoguru heittelee voltteja tyrmistyksestä. olen näet itse oppinut. ;-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.