Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Muutos

Osallistun tällä Inspiroidu blogin tämän viikkoiseen haasteeseen.En tiedä tuliko vähän liikaa.Tavallaan kuitenkin tykkään. Leiska kuvaa enempi sisäistä muutosta kuin ulkoista.

Tuli laitettua tää niin nopsasti eetteriin etten ehtinyt juuri kommentoimaan materiaaleja. Tilasin siis vähän papruja kun Riikka melkeen pakotti. ;) Lisäksi törmäsin kuusikulmioiden muodikkuuteen täällä.
Näin ollen olin ympäripuhuttu.

Käytin tässä kahta eripaperia. Journaling on laulun sanoja jotka printtasin erikseen. Aaltopahvin pala on roska pöydältä, perhoset aijemmin tekemiäni alkoholimuste kokeiluja. Ruusut on sarjassa todella vaikesti lähestyttävä koriste ja pienet avaimet on jostain joskus hankittu, mutta koskaan ei ole käytetty.

Lintu on grungeboardia jonka kohokuvioin ja väritin distresseillä ja päälle sipaisin vähän glimmermistiä, vai mitäs se nyt onkaan. Sitä kimaltelevaa juttua. :)

Alhaalla nostin yhden kuuskulmion korkeammalle tarrapaloilla. Huomaan että tykkään perhosista.

7 kommenttia:

 1. Mä tykkään <3 Ihanasti kaikkia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 2. Ihaniaihania papereita! Ja ihana leiska, asettelu, värit, koristeet, kaikki, tykkään. Tuo lintunen on hieno, onko se grungeboardia? :)

  VastaaPoista
 3. siis vau! tykkään ihan tosi paljon. vaikka onkin paljon kaikkea, on myös tyhjää tilaa eli ei näytä yhtään liian täydeltä sivulta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, kiva kun kävitte!

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään! Noita ihania papereita olet jo käyttäny! ...mä olen vasta hiplannu :D

  VastaaPoista
 6. Olen kanssa aivan ihastunut näihin MMEn paperihin ja tuossa ne odottavat käyttöä ;) Todella kaunis sivu!! Kiva kun olet taas innostunut skräppäämään, ja vielä millä vauhdilla :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista. Nää paperit syyhysi päästä käytettäväksi. Aivan ihania, vaikka ei ehkä sellaisia papereita mitkä perinteisesti olisin mieltänyt omikseni.

  Creomi, tuntuu että nyt on paljon sanottavaa. Leiskat syntyy helposti ja melkeen pakottavalla tarpeella.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.