Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 7. elokuuta 2012

Cameo video

Ziisus kuinka jännittävää! Tässä hetkeni julkisuuden valokiilassa! Video tähti Rouva E: ensi depyytti! Ihan itte tein!Sorry, only in Finnish.

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen video, kiitos tästä! Vaikka laitetta ei ehkä tule itselle hankittuakaan, niin mielenkiinnosta piti katella :) Jos tuolla voi tosiaan tulostaa mitä vaan fontteja, niin toimiiko se myös niihin kuvafontteihin? Kun niissä ilmaisfonteissakinhan on vaikka mitä kivoja muotoja eläimistä lähtien.

  VastaaPoista
 2. oho olipas ihan uus juttu ja hienosti kuvattu! Piti kattoa ihan loppuun kun en voinu uskoo et sieltä tulee oikeesti semmonen leikelty tölkki ulos :D

  VastaaPoista
 3. Anski, en ole kokeillut, mutta käsittääkseni siinä ei pitäisi olla onelmaa. Ainakin kaikki omat fonttini ovat siirtyneet muitta mutkitta ohjelmaan.

  Aila, aikamoinen laite, eikö? Erilaisten kolmeuloitteisten muotojen tekeminen Cameolla on tosi helppoa. Ainut että ahneus iskee kun selailee noita eri malleja.

  VastaaPoista
 4. Hieno laite ja tosi hyvä opetusvideo :) Itsellä ei ole varaa moista laitetta hankkia, mutta varmaan vain taivas on rajana miten tuota voi hyödyntää skräppäyksessä ja muissa askarteluprojekteissa. Innolla jään odottelemaan mitä kaikkea keksit tuolla tehdä! (Ja uusia videoita myös.)

  VastaaPoista
 5. I watched the whole thing, you know... and there were some English words too ;-).

  VastaaPoista
 6. Omuli, kiitos! Oli aika jännittävää tehdä video. En ole koskaan puuhaillut minkään editointiohjelmien parissa, joten aika opettelua se vielä on!

  Marsha, thanks! I think it's easier to use finglish sometimes! ;-)

  VastaaPoista
 7. Depyyttisi meni loistavasti, kiitos siitä sillä itse vekotin on ollut mysteeri. Onneksi sain vakuuteltua itseni etten sitä tarvitse ;)

  VastaaPoista
 8. hieno ja selkeä video ja sulla on just passeli ääni tuommoiseen - helppo kuunnella, puhut selkeästi ja rauhallisesti. lisää videoita vaan siis tekemään :)!

  VastaaPoista
 9. Anu, kiva jos video antoi kuvaa siitä millainen laite on kyseessä.

  Lintsi, kiitos kannustuksesta!

  VastaaPoista
 10. kiitos kivasta ja informatiivisesta videosta, tarvii laittaa varmaan toivetta joulupukille :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.