Kesäisin meillä syödään runsaasti kesäkurpitsaa, maa tuottaa sitä enemmän kuin ihminen pystyy syömään.Suosikki ohjeeni on lassaka, eli lasagnen ja moussakan risteytys. Välillä on kuitenkin kokeiltava uusia resepejä. Marinoitu kesäkurpitsa ei aivan uusi tuttavuus perheessämme ole, mutta säilöntä mielessä sitä en ole aikaisemmin kokeillut. Kauaahan nämä eivät varmaan säilykkään, mutta syödään pois!
Ohje:
Pilko kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja paista pannulla.
Valmista marinaadi.
Sekoita keskenään
-oliivi öljyä
-balsamiko etikkaa
-kapriksia
-persiljaa
-hunajaa
-chiliä
-suolaa
Sekoittele kesäkurpitsat liemessä ja purkita. Anna maustua yön yli. Nauti lisäkkeenä tai leivän päällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.