Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 23. elokuuta 2012

Postipäivä

Eilen oli mielenkiintoinen päivä. Poikani leikkasi sormeen sillä seurauksella, että sormi jouduttiin tikkaamaan. Sillä välin kun minä olin pojan kanssa lääkärissä oli mieheni napannut pihaltamme kaksi karkuteillä olevaa Leonberginkoiraa.


Yesterday was quite interesting day. My son cut his fingers and I had to bring him to the doctor to get stiches. While doing that my husband found two Leonberger dogs wondering a round our backyard.


Eilen oli myös hyvä postipäivä. Sain paketin Englannista, Scrap365 lehdeltä. He palauttivat työni, joka oli julkaisua varten kuvattavana. Olen otettu ja ylpeä. Ensimmäinen julkaistu työni. Ite tein!
Jos innostuit, niin lehteä myy Amalia, saataavissa myös IA:ssa.

Yesterday was good post day. I got parcel from England. Scrap365 send pack my layout! That was my first work what was published in new issue! Wau! I'm very happy and proud

Muoks. Lehdessä on lisäkseni Lintsin ja Paperiliittimen Riikan työt ja Vielä Marshan muutama sivu Suomen reissusta. Eli sangen hyvä edustus Suomesta.


Samalla reissulla sain postista Studio Calicon kuukauden paketin. Nämä on minusta ihania. Raikkaita ja kauniita ja paljon kaikkea inspiroivaa ja ihanaa.

Postman also gave me Studio Calico's latest kit! I really like these, they are fresh and beautiful and they have all kind of little interesting and inspiriting details in it!


Vähän kuin lapsena karkkipäivänä. It's like being kid in a candystore!

11 kommenttia:

 1. jee, sait siis lehden :)! saitko myös jonkun tuotteen kiitokseksi? huomasit kai myös sivun 78! sielläkin sinä olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Sain sabluunoita ja puisia koristeita, kivoja juttuja siis! Huomasin! Ja työstäni oli tehty luonnos. Ihan huippua! Tarkoitukseni oli mainita tuossa blogitekstissä myös muista suomalaisista, mutta unohdin. Lisäämpä sen sinne :-)

   Poista
 2. Onnea julkaisusta! En olekaan nähnyt tuota lehteä, pitäisiköhän pistää tilaukseen :) Mäkin hain eilen oman calicon pakettini, ihanat matskut taas, varsinkin ne kakkupaperit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja niin olikin! Tuli ihan sellainen tunne, että pakko päästä tekemään jotakin kesäistä ja raikasta! Pitää etsiä sopiva kuva varastoista.

   Poista
 3. Hmmm... Are you testing my Finnish again? I think it says that Finland was very well represented in the new issue of Scrap365... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well done! Soon you you will be able read everything!

   Poista
 4. Jei, kiva juttu että sait sivun ja lehden! <3

  VastaaPoista
 5. Tää sun sivusi oli tosi kaunis, ja käyttämäsi koristeet ihania! Mutta. Miten ihmeessä saat mahtumaan sen pullon ja lampun kanssa ne muovitaskuun?? Ihan eri juttu katsella sieltä lehdensivulta kun koneen ruudusta, lisää vaan kehiin niin pääse ihastelemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu! Lisää kuvia laitan heti kun mahdollista. Julkaistuja töitä ei heti saakaan täällä blogissa esitellä.

   Noiden tosi kolmiuloitteisten töiden säilytys on vähän hankalaa. Tämän meinasin laittaa vitriini

   Poista
  2. Siis vitriinikehyksiin seinälle.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.