Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 3. syyskuuta 2013

#3 Täti Monika

Haasteen kolmas päivä. Kiitos kaikille mukaan lähteneille. Olette ottaneet upeita kuvia ja kertoneet hienoja tarinoita. On ollut upeaa huomata miten eritavoin olette aiheita lähestyneet. Wau. olen sanaton.

Tämä on omasta mielestäni hyväntuulinen kuva. Kuva on vanginnut leppoisan ja hauskan tunnelman ja sitä katsoessani tulen hyvälle mielelle. Tälläiset kuvat ovat tärkeitä. Niitä tarvitsee eniten sellaisina päivinä kun on mieli maassa ja tuntuu, ettei pysty mihinkään.

En yleensä pidä kuvista, joissa esiinnyn vähissä vaatteissa, mutta tässä kuvassa olen itseasiassa uimapuku päällä. Kuvakulma on tietenkin minulle suotuisa, mutta mitä sitten. Haluan itsestäni kuvia, joissa näytän mielestäni kauniilta. 

Puhun monesti siitä, että jokaisella meillä on oikeus ja velvollisuus nähdä itsemme kauniina. Tai nähdä se hyvä, mikä meissä jokaisessa on. On kuitenkin myönnettävä, ettei se aina ole helppoa. Vielä vaikeampaa on saada kamera taltioimaan se hyvä ja kaunis. Tässä kuvassa olen mielestäni onnistunut taltioimaan jotakin enemmän kuin pelkän fyysisen kaksoisleuattomuuden. 
Haasteessa inspiraation lähteenä toimii suomalainen musiikki. Ajattelin, että musiikki ikään kuin loisi tunnelmaa, missään tapauksessa ei ole tarkoitus tavoitella kirjaimellisia tulkintoja. Haasteeseen ei ole oikeaa eikä väärää tapaa osallistua vaan sen tavoite on oppia katsomaan itseään hyväksyvästi. Sääntöjen sijaan tarkoitus on inspiroitua ja rohkaistua löytämään uusia kuvakulmia.

Mukaan haasteeseen pääset helposti. Ota kuva itsestäsi kunkin päivän teeman inspiroimana. Halutessasi voit linkittää kuvasi päivän blogipostaukseen, lisätä sen facebook -ryhmäämme, instagrammiin hashtagilla #30&30, tai liittää sen Flickr -ryhmään. Haasteen tarkoitus on lisätä positiivista energiaa ja toisten kunnioittaminen on osa haastetta. Muistattehan tämän kommentoidessanne toisten ottamia kuvia.

 Kuvaa saa jakaa omassa blogissaan, facebookissa tai missä keksiikin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Lue lisää haasteesta täältä.
Photobucket

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.