Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 6. syyskuuta 2013

#6 Terveiset lattianraosta

Tällä kertaa olen tulkinnut haastetta varsin kirjaimellisesti. Tungin itseni lattianrakoon, ahtaasti ja epämielyttävästi. Vaikka biisissä mielestäni kaivaudutaan ulos sieltä ahtaaksi käyneestä tilasta, niin minä halusin hetkeksi aikaa pysähtyä hieman syvempiin vesiin. Yritän kuvissa aina näyttäytyä iloisena, aina hymyilevänä, jaksavana ja muut huomioon ottavana. Tänään halusin vähät välittää muista ja rypeä hetken lattianraossani. Se minulle suotakoon.

Kuva on kaiken kaikkiaan vähän ahdistava. Siinä on rajuja varjoja ja jyrkkiä linjoja. Sopii tunnelmaan. Ei aina ole niin kivaa vaikka aurinko paistaisikin.

Harjoitusta, harjoitusta. pysyttekö vielä mukana?
Haluatko mukaan haasteeseen? No se käy kyllä! 
Haasteessa inspiraation lähteenä toimii suomalainen musiikki. Ajattelin, että musiikki ikään kuin loisi tunnelmaa, missään tapauksessa ei ole tarkoitus tavoitella kirjaimellisia tulkintoja. Haasteeseen ei ole oikeaa eikä väärää tapaa osallistua vaan sen tavoite on oppia katsomaan itseään hyväksyvästi. Sääntöjen sijaan tarkoitus on inspiroitua ja rohkaistua löytämään uusia kuvakulmia.

Mukaan haasteeseen pääset helposti. Ota kuva itsestäsi kunkin päivän teeman inspiroimana. Halutessasi voit linkittää kuvasi päivän blogipostaukseen, lisätä sen facebook -ryhmäämme, instagrammiin hashtagilla #30&30, tai liittää sen Flickr -ryhmään. Haasteen tarkoitus on lisätä positiivista energiaa ja toisten kunnioittaminen on osa haastetta. Muistattehan tämän kommentoidessanne toisten ottamia kuvia.
Photobucket


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.