Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 7. syyskuuta 2013

#7 Hän haluaa huussin

Tuli sellaista palautetta, että kaivataan iloisempia biisejä. Asiaa tutkiessani tulin siihen tulokseen, että monet suosikki biisini ovat aika melankoolisia, suorastaan ankeita itsesäälissä pyöriskely biisejä, mutta minulle voimaa antavia ja sitä kautta positiivisia. Ehkä sellaiset negatiiviseksi mielletyt kappaleet herättävät minussa enemmän voimakkaita tunteita, joten inspiroidun niistä myös herkemmin.

Positiivisuus biisiksi valitsin Jukka poikaa. Tykkään, ja niin tykkää myös lapset. olemme olleet keikallakin koko perheen voimin.
Huomenna taas vieras!
Photobucket

10 kommenttia:

 1. Sama homma, mua ravistelee myös useimmin juuri melankolia, kolahtaa sellainen synkistely ja samalla siitä huumorin repiminen. Toi sun kuva on niin paras :)

  VastaaPoista
 2. Suomihan on synkkien laulujen maa :) Mä suhtaudun nyt näihin biiseihin haasteen näkökulmasta, enkä ala arvostelemaan, näyttää moni ainakin facebookissa arvostelevan ja kertovan mistä tykkää ja mistä ei. Tää on mukava haaste ja innolla odotan aina seuraavaa! Ja joo, sun kuva on ihana!

  VastaaPoista
 3. impi, samat on ajatukset, musta on hauskaa hakea omaa näkökulmaa esim. sellasiin biiseihin, mitä ei ikinäkoskaan muuten kuuntelisi. Ja kun sen ei tosiaan tarvitse olla kirjaimellista sen tulkinnan, vaan mitä ikinä siitä itselle syntyykään, sanasta, sävelestä tai koko tarinasta. Tää on niin hauskaa ja koukuttavaa, kiitos Minna! :)

  VastaaPoista
 4. Lähdin tähän niin, että ajattelin musiikin olevan toissijaista. Tai siis en ajatellut, että musiikkilaji nousisi niin keskeiseen asemaan. Olen valinnut tähän haasteeseen paljon sellaisiakin artisteja, joista en välttämättä itse edes pidä, mutta siksi juuri ne ovat herättäneet minussa tunteita.

  Yllättävän monet valitsemani kappaleet kertovat epäonnisesta suhteesta, mikä myös on ristiriidassa oman elämäni kanssa. Jokin niiden kappaleiden sanomassa ja tunteessa kuitenkin koskettaa minua ja pystyn hakemaan kosketuspintaa omaan elämääni, kenties ihan muille elämän osa-alueille.

  Mutta kiitos kun olette mukana!

  VastaaPoista
 5. Itse en juurikaan kuuntele suomalaista musiikkia (tai hirveesti musiikkia ylipäätään) ja olen ollut jopa vähän hämmentynyt siitä miten surullisilta osa biiseistä on ollut. Mutta kyllä inspiraatioita on silti tullut!!

  Toivottavasti saa sanoa jos ei jostain kappaleesta tykkää eikä se loukkaa sua?

  bring it on! sanon mä. (vaikka olis miten surullisia ja semmosia mistä mä en niin tykkää..) ;)
  Voi olla että tuleekin omakuva viikkoelämästä albumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelin juuri facebook ryhmäänkin, että en edes itse tykkää kaikista valitsemistani kappaleista, mutta ne herättävät minussa tunteita ja sitä kautta inspiraatiota!

   Joten kaikista biiseistä saa olla mitä mieltä haluaa ja sen saa myös sanoa ääneen. :)

   Poista
 6. eli kiitos Emmo!! ja te tiput näytätte hyvältä yhdessä!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva!

  Jukka Pojasta en (enkä monesta muustakaan haasteen aiheena olevasta biisistä) tykkää, mutta olen päättänyt kiertää "ongelman" niin, etten kuuntele biisiä, luen vain sanat. Sillä tavalla tämänpäiväinenkin kappale sopii mulle oikein hyvin ja sai kaikenlaisia ajatuksia aikaan. Vielä kun keksisin, miten saan ne kuvalliseen muotoon... :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun sekä kuvat että biisit saavat aikaan keskustelua. Jos vaan joku on niin näppärä ja viitseliäs, että aloittaa viikko- tai kk-haasteen aiheena omakuva, niin olen iinnolla mukana!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.