Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 3. syyskuuta 2013

Arvonnan voittaja!

 Meinasin tämän valokuvaushaasteen pauloissa unohtaa arpoa! Asia on nyt korjattu! Arpa onni suosi tällä kertaa Miharua. Ottaisitko ystävällisesti yhteyttä minna@emmo.fi

Neljä arpaa minulle! :) (2x facebook, postituslista ja kommentti)

Ylhäällä onkin jo hyvin sanottu omat toiveeni; Fyysinen lehti olisi omasta mielestäni ehdottomasti mukavampi, mutta sen toteuttamisessa on tietysti omat haasteensa... Itse olen hurahtanut täysin ruotsalaiseen INZPIRA-lehteen, ja toivoisin PAPERILLA-lehdeltä vähän samanlaisia asioita:
Monipuolista paperiaskartelu! Skräppäystä, Art journlausta, korttiaskartelua, Project lifea, smashia, mixed mediaa, koristeita...
Ohjeita leiskojen kokoamiseen ja uusien tekniikoiden opetteluun. Pelkkiä skräppileiskojen kuviakin on tietysti kiva katsella, mutta harvoissa lehdissä / blogeissa tms. on esimerkiksi kuva-kuvalta ohjeita, jotka saattaisivat olla varsinkin uudenlaisten tekniikoiden kohdalla hauskoja!
Nimenomaan aikuisille suunnattu lehti, ei lasten vessapaperipupu-askarteluohjeita (kivojahan nuo ovat, mutta niitä löytyy paljon muista askartelulehdistä).
Kilpailut, arvonnat ja haasteet olisivat huippuja!
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Muistakaahan käydä tykkäämässä Paperilla -lehdestä facebookissa! 
https://www.facebook.com/PaperillaLehti
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.