Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Raumaskräp II

Moikka kaikki!
Olemme Paperiliittimen Riikan kanssa suuntaamassa marraskuussa sunnuntaina 3.11 Raumalle, Tiilivuorentuvalle. Kumpikin meistä pitää päivän aikana yhden työpajan. Nyt teillä onkin mahdollisuus merkata kalentereihinne hyvinkin luova ja askartelun täyteinen päivä!
Päivä alkaa Art Journalin merkeissä. Kurssilla teemme erilaisia tekniikoita, kokeilemme ja pidämme hauskaa erilaisten materiaalien kanssa. Kurssia varten tarvitset vain kirjan tai vihon johon haluat omaa art journalingiasi lähteä tekemään. Voit myös tehdä tekniikoita erillisille sivuille ja kiinnittää ne myöhemmin omaan kirjaasi.
Kurssi sopii kaikille kokeilun haluisille!
Kurssin hinta on 34 € ja sisältää kurssilla käytettävät materiaalit kirjaa/vihkoa lukuun ottamatta. Ilmoittautumiset minna@emmo.fi  Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti. Minimiosallistuja määrä 8.
Ensimmäisen kurssin jälkeen pidämme pienen ruoka tauon, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa on mahdollisuus ainakin tilata pizzaa.

Alkoholimusteet jäävät usein vesi- tai öljyliukoisten musteiden varjoon. Niillä kuitenkin pystyy työstämään montaa materiaalia ja luomaan hienoja efektejä. Tällä kurssilla käytetään alkoholimusteita niin taustan tekoon kuin koristeisiinkin. Kurssilla käytetään musteiden lisäksi mistejä ja gessoa.

Kurssin hinta 34 €/hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 8. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti.

Lämpimästi tervetuloa!
Photobucket

3 kommenttia:

  1. Harmi että pidätte sunnuntaina. Muuten olisin tullut.

    VastaaPoista
  2. 3.11. on sunnuntai vai ootteko sittenkin lauantaina tulossa?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.