Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

#4 Lomalla viimeinkin

Lomalla viimeinkin.

Tykkään kuvasta koska se edustaa minulle lomaa parhaimmillaan. Lapset uivat ja minä luen hyvää kirjaa. Olen tekemättä mitään. Se on minulle epätyypillistä ja vaatii totuttelua. Että osaa olla vaan. (Lukemista ei lasketa). Osaatteko te olla vaan? Ottaa hetken itsellenne vaikka oikeaa lomaa ei juuri nyt olisikaan?
Tarvitseeko lomaa varten aina matkustaa jonnekkin kauas vai olisiko oikeastaan parasta jos pystyisi saavuttamaan sellaisen hiljaisen pysähtymisen tilan niistä pyykkivuorista huolimatta. Osaisi seisahtua nauttimaan kesän viimeisistä auringon säteistä ilman jatkuvaa pakko tehdä jotakin hyödyllistä.

Tänään olen hetken altaan reunalla kirja kädessä. Vailla huolta huomisesta. Hoitakoon huonepalvelu pyykkäyksen! ;)


Haasteessa inspiraation lähteenä toimii suomalainen musiikki. Ajattelin, että musiikki ikään kuin loisi tunnelmaa, missään tapauksessa ei ole tarkoitus tavoitella kirjaimellisia tulkintoja. Haasteeseen ei ole oikeaa eikä väärää tapaa osallistua vaan sen tavoite on oppia katsomaan itseään hyväksyvästi. Sääntöjen sijaan tarkoitus on inspiroitua ja rohkaistua löytämään uusia kuvakulmia.

Mukaan haasteeseen pääset helposti. Ota kuva itsestäsi kunkin päivän teeman inspiroimana. Halutessasi voit linkittää kuvasi päivän blogipostaukseen, lisätä sen facebook -ryhmäämme, instagrammiin hashtagilla #30ja30, tai liittää sen Flickr -ryhmään. Haasteen tarkoitus on lisätä positiivista energiaa ja toisten kunnioittaminen on osa haastetta. Muistattehan tämän kommentoidessanne toisten ottamia kuvia.

 

Photobucket

1 kommentti:

  1. Meikäläisen tekeleet päiviltä 2-4. löytyvät täältä http://www.lily.fi/blogit/mimosan-mietteita/tati-monikan-kolme-vuodenaikaa-seka-lomailua

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.