Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 5. syyskuuta 2013

#5 aamu

Tänään vieraana on Maiju! Maiju on tullut monelle tutuksi korttigalleria bloginsa kautta, mutta hänen kuulumisiaan voi lukea myös Pinkit korkokengät tai kahvakuula kainalossa blogeista.

Maijun omakuva
"Nykyään tarkkailen itseäni paljon valokuvien kautta. Rakastan valokuvausta ja kuvattavana olemista. Vielä pari vuotta sitten etsin valokuvista kaikki mun virheeni, mutta tänä päivänä on tilanne toisin. Aloitin pari vuotta sitten elämäntaparemontin, sen myötä on elämään tullut takaisin itsevarmuus, joka taisi olla muutaman vuoden vähän kadoksissa. Kun kamera kaivetaan esiin, olen yleensä heti valmis poseeraamaan. Muutamia kertoja on eteen tullut ammattikuvaaja, joka on lausunut ”sua on helppo kuvata, kun sua ei pidä ohjata”. 
 Olen miettinyt omaa suhtautumista kameraan paljon. Sanon aina ihmisille, että meidän jokaisen pitäisi keskittyä aina itsessään niihin hyviin puoliin mitä itsessä on, eikä etsiä vain omia virheitään. Kun tämän tajuaa, on elämä paljon helpompaa ja itselleen armollisempaa. Noilla opeilla varmaan itsekin opin hyväksymään omakuvani aikoinaan. 
 Kappalevalinnasta on pakko sanoa se, että valitsin Pepe Willbergin Aamun, koska mä olen parhaimmillani aina aamuisin. Omakuvakin otettu aamutreeneissä, tilanteessa, jossa mun personal trainer piiskaa mua parempiin suorituksiin."
-Maiju
Haasteessa inspiraation lähteenä toimii suomalainen musiikki. Ajattelin, että musiikki ikään kuin loisi tunnelmaa, missään tapauksessa ei ole tarkoitus tavoitella kirjaimellisia tulkintoja. Haasteeseen ei ole oikeaa eikä väärää tapaa osallistua vaan sen tavoite on oppia katsomaan itseään hyväksyvästi. Sääntöjen sijaan tarkoitus on inspiroitua ja rohkaistua löytämään uusia kuvakulmia.

Mukaan haasteeseen pääset helposti. Ota kuva itsestäsi kunkin päivän teeman inspiroimana. Halutessasi voit linkittää kuvasi päivän blogipostaukseen, lisätä sen facebook -ryhmäämme, instagrammiin hashtagilla #30ja30, tai liittää sen Flickr -ryhmään. Haasteen tarkoitus on lisätä positiivista energiaa ja toisten kunnioittaminen on osa haastetta. Muistattehan tämän kommentoidessanne toisten ottamia kuvia.
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.