Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 29. joulukuuta 2008

inspiroidu #32

Piparireunoja.

Tässä ensimmäinen leiskani, jolla kuron umpeen väliin jääneitä leiskoja. Tuo lause ei taida suomeksi tarkoittaa mitään?? No juu, mutta ei anneta sen häiritä. Tässä teille piparia:


Olen kovin ihastunut käyttämääni paperiin. Sen sijaan hermo meni noihin kirjaimiin. Ne alkavat olla vähissä, ja ne vähät mitä oli jäljellä onnistuin tyrimään ja repimään. ARGH! Oikeasti A-kirjaimet on duunattu b- kirjaimista. Alareunan pipari on kreppipaperia ja sivussa oleva on bazzil pahvi kuviosaksilla leikattuna ja reiät on tehty sillä ailetti työkalulla.
Itse valokuvat on saaneet inspiraationsa uudesta kamerasta. Harjoittelen kovasti käyttämään sitä ja nappasin pari kuvaa etupihan kasveista. Niissä oli niin kaunis kuura.

Haaste # 32

PIPARKAKKUREUNUKSET / Ella Eliisa

Käytä työssäsi vähintään kahta piparkakkureunusta. Niiden ei tarvitse olla samanlaisia eikä koolla ole väliä. Koko työn voi kehystää piparkakkureunuksilla, ne voi kiertää valokuvan ympärillä tai kahden paperin liitoskohdan voi rajata piparkakkureunalla. Voit käyttää apuna kuviosaksia, valmista piparkakkureunuksellista paperia tai voit piirtää ja leikata piparkakun muotoiset reunat. Linjojen ei tarvitse olla suoria, piparkakkureunus voi löytyä myös ympyrän reunoilta.

1 kommentti:

  1. Kaunis kuura ja ihana on leiskakin! A-kirjaimet näyttävät aivan autenttisilta :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.