Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Tapaaminen

Hei kaikki! Elossa ollaan, mutta blogia ei meinaa millään keretä päivittelemään. Sen verran täytyy kertoa, että henkilökohtainen eläintarhani on kasvanut. Meille muutti kuusi lammasta pääsiäisenä. Ja pikkuisen olen kerennyt reissaamaankin. Tällä kertaa Tukholmaan.

Mutta tapaamisesta vielä, mukana tällä kertaa veeruliiru, lehtipollo, xing, elinarsku (?), Hemppa(?) ja Manssu. Vielä mahtuu mukaan! Jos skräppäilykiinnostaa niin ei kun mukaan vaan. Viimeksi oli ainakin leppoisa meininki ja kotiin viemisiksi asti uutta intoa ja ideoita!

Nähdään lauantaina!

5 kommenttia:

 1. Voi ei, en pääsekään :( Oli kyllä viimeksi kivaa! Ehkä joskus toiste taas, toivottavasti! Terveisiä kaikille ;)

  VastaaPoista
 2. moi! mä en kyllä oo ilmoittautunut. :) mutta jos pääsen jonkun kyydillä tampesterista ja takas, niin toisaalta, miksipäs ei! :)

  VastaaPoista
 3. Sain siirrettyä erään tapaamisen jo perjantaille joten taidanpa ilmestyä paikalle, nähdään siis lauantaina. Jos joku muu on tulossa Vihdin suunnalta niin matkaseura kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Joudun perumaan tuloni näin viime tipassa. Toivottavasti jaksat järjestää jakossakin tapaamisia, niin olisi kyllä kiva nähdä teitä muita, mutta nyt tuli este.... :-( Pitäkää te muut hauskaa!!

  VastaaPoista
 5. erittain mielenkiintoinen, kiitos

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.