Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 22. lokakuuta 2009

Elämä vie

Elämä vie taas, joten askartelulle, tai ainakaan kuvaamiselle ei ole ollut aikaa.

Lupaan että yritän pinnistellä, että saisin kuvattua edes ne muutamat jutut mitä olen saanut aikaiseksi. Marraskuun alusta suuntaamme perheemme kanssa muutamaksi viikoksi etelän lämpöön, joten hiljaista voi olla :)

Muistakaahan halukkaat ilmoittautua joulukorttiaskarteluun! Kahden euron osallistumismaksulla saat hyvää seuraa, paljon leimasimia ja muita tarvikkeita käyttöösi, opastusta tekniikoissa ja toivottavasti uusia ideoita joulukortteihin!

Joulukuun alussa kiertelen myös muutamissa kerhoissa vetämässä askartelua ja lupauduin Arla instituuttiinkin vetämään huovutusta. 12-13.12 meidät löytää Menneen ajan markkinoilta Lohjalta.
Markkinoilla kannattaa ehdottomasti vierailla, jos pitää käsitöistä! Lohjalla on kiellettyä myydä muita kun käsitöitä, eli kaikki käsityömessuilta tuttu rihkama on poissa. Samoin kojuihin on panostettu, suurin osa myyjistä on jopa pukeutunut menneen ajan hengen mukaisesti.

Tässä kuva meidän Ellistä, joka jouduttiin lopettamaan sairauden vuoksi vain kahdeksan vuotiaana.

2 kommenttia:

  1. Voi Elli-ressua :(

    Lohjan markkinat ovat kyllä hienot, en ole itse päässyt käymään, mutta kavereita asuu siellä niin nähnyt usein kuvia sieltä. Upeita käsitöitä ja kojut ja myyjien asut.

    VastaaPoista
  2. Hei, laitoin aikaa sitten viestiä luukkuusi tuosta joulukorttiaskartelukerrasta. Mutta en ole saanut vahvistusta onko ilmoittautuminen huomioitu? Onkohan viestini kadonnut matkan varrelle. Olen siis edelleen kiinnostunut tulemaan mukaan kortteilemaan. terv Anneli

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.