Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 16. tammikuuta 2010

Inspiroidu #90

Pitkästä aikaa oli aikaa ja inspiraatiota osallistua inspiroidu haasteeseen. Joten skräppäys meinaa välillä jäädä kaiken muun askartelun alle, kun sitä teen ikään kuin pelkäksi omaksi huvikseni ja muut askartelut on sitten töitä.
Mutta aihe koskettaa mua syvältä, heh heh. Olen innokas sisustaja ja minulla on vahva tyyli. Kuten leiskassa lukee: Jos multa kysytään millainen on kiva sisustus, niin vastaan että iloinen, värikäs, selkeä ja käytännöllinen, paljon yksityiskohtia, hyvää muotoilua, juhlaa arjessa, toimivaa, mukavaa, kotoisaa silti tyylikästä.
Pidän asioiden muodosta ja siitä että ihan tavalliset käyttöesineet ja arjen asiat ovat kivan näköisiä. Olisin voinut tehdä myös leiskan epätoivoisesta kirjahyllyn metsästyksestä, joka edelleen on kesken. Mutta en viitsinyt, koska se masentaisi minua liikaa.

Asuntohaaveita ja jatkuvaa sisustuslehtien selailua - sitä on monen elämä. Toiselle riittää katto pään päälle, toinen haluaa viisisataa neliötä ja järvenrantamaiseman. Joku viihtyy vaaleansinisessä makuuhuoneessa kun jollekin kaiken täytyy olla valkoista. Parkettia, laminaattia, laattaa tai vaikka lasia. Muovimattoja kolmekymmentävuotta, ehkä joskus jotakin muuta? Iso sohva, kunnon ruokapöytä. Tai edes se koti - ehkä ensimmäinen sellainen. Millaisia sisustus- tai asuntounelmia Sinulla on?

6 kommenttia:

 1. Hieno, just sun näköinen sivu ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva toteutus! Tulee mieleen teidän eteinen, jonka onnistuin näkemään sisustusohjelmassa vähän aikaa sitten. :) Oli muuten onnistunut muutos, vaikka jäin miettimään miten jaoitte ne numeroidut korit? ;)

  VastaaPoista
 3. Tää on niin hieno! Sassafras sopii tähän niinku nenä päähän :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava, mahtava, mahtava!(alkoipa näyttämään oudolta tuo sana...) Tässä on kaikki kohdallaan, värit ja koristeet sopivat täydellisesti yhteen.

  VastaaPoista
 5. Todella kiva leiska! Ihanat kuvat ja koristeet sopii tähän mainiosti. Mahtava retrotunnelma. :)

  VastaaPoista
 6. Wau! Ihan mahtavalle näyttää!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.