Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Intohimona skräppäys

Kiva viikonloppu takana ja onnellisesti kotosalla. Tällä kertaa kävi niin hienosti, että voitin vuoden skräppääjä kisan Kisu aiheisella leiskalla. Materiaalit olivat suhteellisen haastavat, mutta sain kaiken loksahtamaan paikoilleen aika kivasti. Työssä on piilojournaling, joka paljastuu pitsisestä ripustuslenkistä vedettäessä.

Alunperin meidän piti hankkia kaksi tallikissaa, nyt vuosi myöhemmin meillä on kaksi mukavuuden haluista kollia, joiden lempipaikka on olohuoneen pöydänalla karvamatolla köllimässä. Eisen ihan niin pitänyt mennä.

Esikarsintaan osallistuin myös kissa aiheisella leiskalla. Oili ja Kisu.

Te olette selkeästi samalla aaltopituudella. Ehkä se johtuu siitä että olette niin samanlaisia. Välillä niin raivostuttavia ja välillä niin ihania.

Paljon kiitoksia kaikille mukana olleille ja etenkin järjestäjille, tapahtuma oli mukava ja osallistujan kannalta kaikki toimi mukavasti. Ensi vuonna nähdään taas!

22 kommenttia:

 1. Paljon onnea voitosta - se oli kyllä täysin ansaittu! Molemmat leiskat on hienoja, mutta etenkin pidin tuon finaalityön pitsisestä ripustulenkistä ja myös tuosta leikkaamastasi lehtikuviosta.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut -- ihana leiska! Tänä vuonna en päässyt paikalle, jos sitten ens vuonna taas!

  VastaaPoista
 3. onnea vielä kerran myös täältä!

  VastaaPoista
 4. paaaljon onnea!!! todella ihana leiska siitä tulikin! ja mitä? leikkasitko itse tuon punaisen koristeen??? WAU! (mulla ei varmaan kärsivällisyys riittäis...) ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea, Emmo! Täysin ansaittu voitto! Mä niin tiesin tän :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä emmo ja voitosta! (hyvä palkinto) :)
  Tosi hieno ja hyvin onnistunu sivu!

  VastaaPoista
 7. onneksi olkoon! mahtava juttu!

  VastaaPoista
 8. Onnea Emmo! Tuo on kyllä hieno leiska!!!
  Ja oli mukava nähdä livenä

  VastaaPoista
 9. Voitto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Annetut materiaalit oli toooosi hankalat ja silti sait niistä aikaan näin uskomattoman hienon ja omannäköisen sivun!! Hyvähyvähyvä!!! Ja onneaonneaonnea!
  Ja ehdottomasti ensi vuoteen ja ehkä nähdään jo aiemminkin...? =)

  VastaaPoista
 10. Onnea vielä kerran. Minustakin tämä sivusi oli tosi kaunis.Haastavinta on varmaan se, että ei koskaan tiedä, että mitä materiaaleja eteensä saa ja sitten onkin haaste sovittaa ne omiin kuviinsa. Napakymppi onnistuminen.

  VastaaPoista
 11. Onnea vielä kerran! Tää voittoleiska on vaan niin nappisuoritus ja ehdottomasti ykköspalkinnon arvoinen :) Niin ja oli kiva nähdä taas!

  VastaaPoista
 12. Onnea vielä tätäkin kautta! Kiva nähdä leiska valmiinakin. Tykkään ihan hulluna. Tuo kankainen lehtikuvio ja ristipistot kirjainten päällä, niin nappiin.

  VastaaPoista
 13. Onnea vielä kerran! Sun finaalityös on kyllä voiton ansainnut, siinä on värit kohdillaan ja monien muiden tavoin tykkään kovasti tuosta otsikosta ompeluineen.
  Niin ja kiitos pöytä- sekä matkaseurasta!

  VastaaPoista
 14. Minulla on Omulin kanssa samat ihailun kohteet :) Onnea vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 15. Oli mahtavaa taas tavata :) Tykkään kovasti tyylistäsi, voitto oli todella ansaittu!

  VastaaPoista
 16. Nää on molemmat ihan älyttömän hienoja leiskoja, ei muuta kuin onnea voittajalle! Ihana tuo kuva tuossa esikarsintatyössä!

  VastaaPoista
 17. Jes, onnea ansaitusta voitosta! Paikan päällä en tainnut ehtiäkään onnitella... Nähdään taas!

  VastaaPoista
 18. Onnittelut vielä näin blogin välityksellä! Sivu voitti ylivoimaisesti myös yleisöäänestyksen, joten voitto meni kyllä täysin oikealle taitajalle.
  Mukava oli nähdä ja höpistä kuulumisia ja ajatuksia muutenkin. Seuraavia tapaamistapahtumia odotellen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.