Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tuleville vanhemmille

Ystäväni odottaa vauvaa ja tein hänelle lahjaksi pienen vinkkivihon lapsi perheen arkea ajatellen. Tässä on lähes samat tekstit kuin tässä ensimmäisessä versiossa.
Eli vähän pilkettä silmäkumassahan tämä on tehty. Lähes kaikki materiaalit on sassafrass lassia. Kovin työ tämän kaltaisessa projektissa on tuo tekstien leimaaminen. Se onnistuisi tietenkin helpommalla jos sen tekisi koneella, mutta itse tykkään kun nuo kirjaimet on tuollaisia vähän rosoisia ja sinne tänne leimailtuja.

11 kommenttia:

 1. Mulle kanssa tämmönen muistuttamaan asioista! Tää on IHAN PARAS! :D kiva, iloinen, ihanat värit ja yhtenäinen toteutus.

  VastaaPoista
 2. Mä laitan vinkit korvan taakse ja yritän muistaa ne sitten pian kun niitä tarvitaan. Aivan ihana lahja :) Ihanat Sassafrasit ja ihanat vinksin vonksin leimatut tekstit!

  VastaaPoista
 3. Yritin etsiä blogistasi sitä edellistä, mutta en löytänyt. Onko se täällä?

  VastaaPoista
 4. Molemmat albumit on aivan ihania, mutta tämä jälkimmäinen vielä aivan erityisesti. Leimatut kirjaimet on mahtavat, huomioin ne ihan ekana. Ostin itekin just tommoset vaikka aakkosleimoja on jo vanhastaan... Nämä neuvot on myös ihan nappiin.

  VastaaPoista
 5. ihan mahtava! ja neuvot osuvat niin oikeaan :D. tykkään kovasti noista leimatuista sanoista, voin uskoa, että niihin on mennyt aikaa. ovat kyllä kaiken vaivan arvoisia, believe me!

  VastaaPoista
 6. :) Kiitos näistä neuvoista, tai oikeastaaan muistutuksista :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja albumeja olet tehnyt!!

  VastaaPoista
 8. loistava jälleen kerran!

  VastaaPoista
 9. Tää on niin uskomattoman hieno että pakko todeta tän olevan hienoin työ missään blogissa mitä olen hetkeen nähnyt!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.