Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 22. lokakuuta 2012

skräppäys - Dreamer

Tämän työn tein CSI-haasteeseen. Hain tähän hieman haaveellista, unenomaista fiilistä. Tykkäsin tästä. Tämä oli kevyt ja helppo tehdä.

I made this page for CSI-challenge. I was trying to get dreamy feeling in to my page.

skräppäys

Valokuvan takana on kerroksittain kangasta ja paperia. Kuvan takana olevassa kirjekuoressa on piilossa journaling. Tykkään tuosta langanpätkien ja rispaantuneiden reunojen aikaan saamasta huolittelemattomasta tunnelmasta.

Behind the picture is layers of fabric and paper. I really like how the fabric frays. There is hidden journaling inside of the envelope, but there is also short journal about my dream to be able take part of "supermodel" photo shot one day.


Katsoin illalla Vain elämää -ohjelmaa ja siinä Nipa Neuman kertoi, että todellinen taide syntyy kärsimyksestä. Jos ei kulje sitä Via Dolorosaa, niin suuri yleisö ei osaa samaistua. Pulla suussa ei synny hittejä.

Miten tämä sitten liittyy skräppäykseen? Asiastahan lähtökohtaisesti voi olla erimieltä, mutta huomaan kyllä itse, että parhaimmat työni syntyvät hyvin vahvassa tunnetilassa. Oli se sitten ilo tai suru. Ehkä tuska on vaan helpompaa saada kanavoitua taiteelliseen työhön kuin onni. Onnea meillä ei ole samanlaista tarvetta puskea ulos, henki kulkee muutenkin.

Tämä työ on syntynyt elämän helppoudesta. Ei sillä ehkä euroviisuja voiteta, mutta ihan hyvä villatakkinentyttö kuitenkin! :-)

Hyvää viikkoa Dingofaneille ja muillekkin!


10 kommenttia:

 1. Aiva mahtava sivu! Sivussa on juuri sopivasti "tavaraa" niin että tunnelmalliselle taivaspaperille jää tilaa. Ja kuvat on tietysti kanssa hienot :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja ilmava sivu! Tykkään tyylistäsi luoda kerroksia ja jättää tyhjää tilaa :)

  VastaaPoista
 3. Tää on niin siisti! Ihana paperi ja leikittelevän hauska aihe :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paperi ja juuri siihen sopiva tunnelmallinen sivu!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja ilmava. Onko ihan asiatonta kysyä, missä säilytät kaikkia töitäsi? Mulla on ainakin sellainen tilanpuute juttu, että valmiille töille olisi melkein oltava joku paikka.

  VastaaPoista
 6. Tuo taustapaperi kyllä kruunaa koko työn. Ihana.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.