Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Skräppäys -talvi 2013

Skräppäys


Tämä sivu valmistui oikeastaan jo aika päivää sitten, mutta sen esittely blogissa on jäänyt. Alun perin olin aikeissa lisätä sivuun tekstiä ja ehkä sopivaa kirjoittamisen puuskaa odotellessa julkaiseminen jäi.
Julkaisun kanssa onkin aikamoista säätämistä kun olin ajoittanut sen juuri samaan aikaan blogihyppelyn kanssa. Otetaanpa siis uudelleen julkaisu, koska tykkään tästä kovin.


Tässä sivussa pidän erityisesti käyttämästäni kuviopaperista ja mustista roiskeista. Sivu on mielestäni mukavan ilmava. Ilmavaan vaikutelmaan sopivat käyttämäni höyhenaiheiset leimasimet, mistattavat koristeet ja vellum.

Tarvikkeet tähän sivuun on haalittu vähän sieltä sun täältä. Yhteistä niille on värimaailma. Tämä on sivu on tehty täytin värilähtöisesti, ilman sen kummempaa visiota tarinasta. Joskus tämän tyyppinen kauniilla asioilla leikkiminen ja niiden järjestäminen, sommittelu ja muokkaaminen on parasta terapiaa.

Aurinkoa alkavaa viikkoon toivoo, emmo

PS. Oletko jo ilmoittautunut mukaan Suureen Seikkailuun?

3 kommenttia:

  1. Vahva taustakuviointi sai kaverikseen juuri oikean määrän kerroksia ja koristeita. Pienikokoinen kuva sopii tähän myös erinomaisesti.
    Mustat roiskeet ja ilmavat leimakuvat tuovat lisää raikkautta.
    Ihana!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.