Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Viime hetken Lahjaidea opettajalle

Tänä vuonna meillä lahjottiin opettajia ja hoitajia Donitsin siemenillä. Valitettavasti kuvien laatu valmiista pussukoista on heikohko, sillä perinteiseen tapaan viimeistelin lahjat pussittamalla siemenet autossa, päiväkodin pihassa.
Tämä sopii mielestäni pieneksi muistamiseksi. Vaikka kukan seuraksi. Tai itse tehdyn kortin, niin kuin meillä kävi. Aikataulullisista ongelmista johtuen emme ehtineet enää pysähtyä kukkakaupassa.

Jostain syystä nämä toukokuun viimeiset päivät vaativat aikamoista ajankäytön ja organisaation taituruutta. Eilenkin meillä oli samaan aikaan päiväkodin kevätjuhlat. Tänään on yhdet synttärit ja sekä päiväkodin, että partion koko perheen retki. Yksi auto, kaksi vanhempaa, samat kellon ajat!


Translation: I made these doughnut seeds for my kids teachers. It's easy and fun present to go with flowers and selfmade card.

7 kommenttia:

 1. Ihana idea! Mä laitan lahjat opettajille vasta lauantai aamuna poikien mukaan, toki ne pitää olla perjantai iltapäivällä valmiina, kun pojat lähtee isälleen! Meiltä mee kortit ja tuikkivia Nikon opeille, mutta Samin opelle, joka sitten jää kun siirrytään yläasteelle, ajttelinyrittää keksiä jotain isompaa! Minä käytän häikäilemättömistä hyödyksenei tätä PartyLite kauppaani näissä lahjoissa :D

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskat nuo donitsin siemenet:D! Ihanat pussukat! Mulla on vielä aikaa miettiä opelahjoja, kun täällä koulu loppuu vasta heinäkuun puolessa välissä! (tosin mä päätin aloittaa loman aikaisemmin kun tullaan suomeen jo 6.7...)

  VastaaPoista
 3. ha haa!!!! toi oli hyvä idea!!!!

  VastaaPoista
 4. Oi, tuollaisia olisin mielummin ottanut, pirteitä!
  Minun ruusuni nuupahtivat ennen kotiin pääsyä. Ymmärrettävää, kun ne oli ostettu edellisenä päivänä ja tuotu kuumassa autossa kotiin ja sieltä aamulla kuumassa autossa koululle.

  En osaa puolaa, mutta haluaisin ostaa 3rdeyecraft'n leimasimia. Voisitko sinä auttaa?

  VastaaPoista
 5. Hihhii. :) Hauskat muistamiset, jotka ei jää pölyttymään hyllyyn.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.