Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Herkullinen ja helppo caesar -salaatti

Hei, olen innostunut harjoittelemaan ruokakuvausta ja sen myötä tulen jakamaan muutamia lempiohjeitani täällä blogissa. Olen keskivertokokki ja jakamani ohjeet ovat niitä, jotka ovat perheessämme käytössä. Meillä suositaan itsetehtyä einesten sijaan, mutta ihan kaikkea ei tehdä alusta pitäen. Toivottavasti joku inspiroituu kokeilemaan jotakin uutta näiden ohjeiden myötä.

Kaikki blogiin laittamani ruokaohjeet löydät tunnisteella herkkuja.



Yksi arjen suosikeistani on caesar -salaatti. Teen sen hieman oikaisten eli en tee itse majoneesia. Ehkä siksi etten ole tavannut tehdä, käytän helppouden nimissä Kavlin Luomu majoneesia. 

Caesar salaatin ohje

1. Hiero kanafileiden pintaan öljyä, yrttejä, pippuria ja suolaa. Kuvassa kanafileen päälle on ripoteltu vuohenjuustoa. Kypsennä kanafileet uunissa.

2. Laita kulhoon anjovikset, majoneesi ja sitruunan mehu, soseuta sauvasekottimella tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Leikkaa paahtoleipä kuutioiksi. Kuumenna öljy, lisää joukkoon valkosipulia ja leipäkuutiot, paahda rapeiksi. 

4. Pilko Romainesalaatti, sekoita kastike salaatin joukkoon, tarjoile kanan ja krutonkien kera.

 Nauti!


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.