Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 4. helmikuuta 2011

Skräppäystä

Tää on tehty erään koulutehtävän inspiroimana. Ajatukseni on pitää alustus skräppäyksestä minä kuvaa tukevana käsityömenetelmänä. olipas se vaikeasti sanottu, mutta kertoa skräppäyksen terapeuttisista mahdollisuuksista. Tai mielestäni skräppäys voisi toimia hyvin välineenä kun työskennellään vaikkapa pitkäaikaissairaiden, masentuneiden tai vaikkapa vanhusten kanssa.


Itse leiskaa olisi voinut työstää kauemminkin, mutta koska tää tulee esimerkiksi, niin kovin henkilökohtaista en halunnut siitä tehdä. Ja halusin sen pitää aika yksinkertaisena koristeluiltaan. Eli lähinnä tässä on noi ompelukone tikkaukset pääosassa.

8 kommenttia:

 1. Pirteä sivu!

  Allekirjoitan niin nuo sun ajatuksen, toivottavasti moni innostuu skräppäämisestä ;)

  VastaaPoista
 2. hyvä sivu, hieno ajatus ja kiva kun sinulta tulee taas postauksia :)

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan näin, skräppäyksestä on vaikka mihin!

  VastaaPoista
 4. Todellakin skräppäyksestä varmasti on todella hyötyä tuollaisissakin tilanteissa. Onkohan aihetta paljonkin tutkittu, koska skräppäyksestä todellakin on vaikka mihin.
  Ihanan raikas ja iloinen sivu, tikkaukset on ihan mahtikset. :)

  VastaaPoista
 5. VAU!

  Sivu on hieno, ajatus vielä hienompi <3 Tästähän ollaan blogeissa joskus keskusteltukin, hyvä että viet juttua käytäntöön.

  Ja Anskin kommentti sai miettimään, että pitäiskö sitä väikkäriä vielä harkita... ;)

  VastaaPoista
 6. Skräppäyksestä ei taida ainakaan suomeksi olla vielä kovin paljoa tutkimustietoa, eikä oikeen muutakaan kirjallisuutta, ellei niitä muutamaa perusteosta oteta lukuun. Erittäin mielenkiintoinen aihe mielestäni.
  Skräppäyksen vaikutuksista ihmisen mielenterveydelle, välineenä prosessoida erilaisia elämän kriisejä tai vaikka elämän hallinnan välineenä olisi mielenkiintoista tutkia. Jos olisi tutkija tyyppiä, eikä tekijä tyyppiä.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava sivu, tykkäilen muutenkin kovasti sinun blogista, olen käynyt sitä jo pidempään katsomassa ja inspiroitumassa tekeleistäsi;)

  Ehdottomasti skräppäys voi toimia erilaisten ryhmien kanssa jopa terapeuttisena työmuotona. Itse olen käyttänyt oppilaiden kanssa ja toimii hyvin, oppilaat ovat purkaneet henkilökohtaisempiakin asioitansa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.