Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 17. marraskuuta 2011

Sisustaja.

Olen taas aktivoitunut tän kämpän kanssa. Kunnostin vanhoista pinnatuoleista meille keittiöön uudet tuolit hiomalla ne ja sipaisemalla päälle mustaa maalia ja ompelin uuden verhon Marimekon Puutarhurin parhaat kankaasta.

Samalla kertaa ostin keittiön pöydälle vaha-kankaisen pöytäliinan. Koska kuten aijemmin jo todettua, huolellisuus ei ole hyveeni, en mitään mittaillut pöytäliina kangasta ostaessani niin ostinpa sitten metrin liian lyhyen. Pöytä sentään peittyy, mutta liina ei oikein pysy paikoillaan. Kuinka näppärää.

Nyt työn alla on kierrätyskeskuksesta kympillä ostettu vanha kaappi jonka maalaan mustaksi. Meinasin harkita maalaavani ovet liitutaulumaalilla, mutta en vielä ole aivan varma. Saman mustan maalipinnan tulee saamaan vanha viilutettu liukuovi kaappi joka on palvellut uskollisesti tv-tasona. Kunhan kerkeän. Laitan kuviakin kunhan siivoan. Kunhan kerkiän.

Nyt innostuin vielä etsimään olohuoneeseen uutta tapettia. Löysin ihania. Kaikki eivät sovi meille, mutta ainahan saa fiilistellä. Eikö?

Että sellaista tällä kertaa. Sisustus unelmia. Tuo puutapetti oli muuten se joka ehkä voisi muuttaa meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.