Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 18. marraskuuta 2011

Sisustusta jatkuu

Otimpa kuitenkin muutaman keittiö kuvan. En edes viitsinyt alkaa lavastaa tiskipöydän puolta. Kun perheessä asuu 2 kissaa, 2 koiraa, 4 lasta ja kaksi käsillään tekevää aikuista niin se tarkoittaa sitä että elukoiden ruokaa on aina näkyvillä (piilotin juuri pussin sian korvia koiranruoka tynnyriin.), lasten piirustuksia ja askarteluita on joka paikassa, ja aku ankkoja, parittomia sukkia, yksinäisiä legoja ja muuta rojua. Aikuisten projektit lojuvat kaiken muun seassa. Tästä vielä joskus tulee joku makea juttu tyyppisiä töitä on vähän siellä ja täällä.

Keräilen kaikkia hassuja purkkeja, jos ette arvanneet. Liitutaulu on meillä kovassa käytössä, mutta tuollainen tarra ei tunnu oikein kestävän sitä. Harkitsen liitutaulumaalilla jonkin sortin epämääräisen nelikulmion maalaamista tuon tilalle.

Mustat tuolit ovat kaikki erilaisia, mutta mielestäni se ei haittaa. Yhtenäinen väri sitoo ne toisiinsa riittävän hyvin. Tästä kuvasta näkee hyvin tuon ärsyttävän lyhyen pöytäliinan. Tuolien takana näkyy vähän isoa puista arkkua. Se on ostettu armeijan ylijäämä kaupasta ja on jonkin sortin aselaatikko. Se toimii meillä kierrätysvarastona. Tyhjät pullot ja peltipurkit odottavat siellä jatkoon pääsyään. Sen vieressä on isustuselementtinä kiva violettikoiranruoka pussi ja iloisilla keltaisilla kirjaimilla koristettu musti ja mirri tynnyri sulkee sisäänsä toisen samanlaisen Eteisen vanhassa omelukonekaapissa sijaitsee kolmas isopussi, kissan ruokaa).

Mies sai hyvin ansaitun isänpäivän kunniaksi zengrow -pöytäpuutarhan. Kasvit tuntuvat viihtyvän siinä hyvin. Leivänpaahdin on tuollaisessa vanhassa hartvalin laatikossa. Valaisimet on k-raudasta, idea bongattu jostain sisustuslehdestä kesän kuluessa. Helppo oli tehdä, laitoin miehen sähköhommiin!

3 kommenttia:

  1. Noi seinäkaapit on tosi hienot. Mistä ne on?

    VastaaPoista
  2. Indiskasta. Ärsyttävää vastasin tähän pitkät pätkät visioita antisisustusblogista, tai sellaisesta tosi elämän sisustuksesta. Vastaiskuna kliinisille asuntomessu sisustuksille!

    VastaaPoista
  3. Antisisustusblogi kuullostaa hyvältä, materiaalia ei ainakaan tarttis ettiä kaukaa, riittää kun vilkasee ympärilleen...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.