Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesä Top -10

Tein tämän leiskan CSI -haasteeseen.Tarkoitus oli tehdä TOP -10, mutta kuvasta huomaan että listassa on vain yhdeksän asiaa. Halusin käyttää valkoista taustapaperia, sillä haasteen värisuora oli hyvinkin vaahtokarkkinen.

This is my contribution for CSI- challenge.  I was supposed to make TOP -10 list, but now I realized, that I have only done TOP -9 list. I wanted to use white background paper because of the marshmallow colors.  

skräppäys

Omaan leiskaani valitsin haasteesta raidat, rullatut paperit ja aiheen. I picked stripes, rolled papers and subject from the challenge.

skräppäys

Jornalingiin en ole erityisen tyytyväinen, se on aina minulle tosi vaikeaa. Tässä kirjoitin sen vielä suoraan paperiin joten sen korjaaminen olisi ollut erityisen haastavaa, etenkin kun halusin säilyttää ison valkoisen pinnan.
 
I’m not that happy with the journaling. It’s always hard for me. I wrote it straight to the paper so it was impossible to fix afterwards.  Especially when I wanted to keep big white spaces.


7 kommenttia:

 1. Minusta tämä on hyvin onnistunut, raikas ja jotenkin ihana "puhdas" tunnelmaltaa. HAasteen väriteemat tuo ihanasti tähän väriä. Sun leiskat kuten Riikkankin näihin CSI haasteisiin on ollut niin upeat, että toivottavasti ehdin itsekin joskus näihin osallistumaan :D

  VastaaPoista
 2. Riikka ja Taru, kiitos.
  Halusinkin tähän sellaista ilmavaa ja freesiä fiilistä.

  Taru, kannattaa ehdottomasti osallistua. Noi CSI-haasteet on tosi mukavia :)

  VastaaPoista
 3. Hassua, minä tykkäsin nimenomaan journalingista. Ja metsässä kävely voidaan hyvin laskea kahdeksi, metsä ja siellä kävely :) Tosi ihanat värit ja tyhjä tila!

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisen kaunista! Pidän kovasti:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki! Ehkä se on vaan totuttelu kysymys, tuo journaling!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.