Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Turku!?! Tai Lappi?! Tai miten olisi Pohjanmaa?!

Riikka kertoi että Turussa saattaisi olla kiinnostusta mustekurssille? Äkkiäkös täältä radan varresta pinkaisee siihen suuntaan jos kutsu käy!

Eli tulen mielelläni muuallekkin päin Suomea kurssittamaan jos vaan aikataulut ja kurssipaikka saadaan järjestymään. Ja jos ihan Lappiin asti pyydetään, niin mielläni otan vastaan yöpaikan. :-)

Kurssin sisältö voidaan räätälöidä kohderyhmälle sopivaksi. Opetan ihan skräppäyksen alkeitakin jos niin toivotaan. Lähinnä sydäntäni ovat musteet ja kaikenlainen hauskanpito paperin kanssa!

Ota siis  rohkeasti yhteyttä, minnis.enqvist @ luukku.comTässä jo jonkin aikaa sitten lahjaksi valmistunut kirjanen mikä ei ole tainnut blogissa vielä pyörähtää.

3 kommenttia:

 1. tahtoo tahtoo... sellaisen mustekurssin kun pidit toukokuussa Amaliassa. Mulla käy lauantaipäivistä syksyllä 22.9, 20.9, 6.10, 12.10 tai 20.10. Mitäs muiden kiinnostuneiden kalenterimahtaa näyttää???

  VastaaPoista
 2. Pälkähti mieleen, että Oulusta/Oulun seudulta saattaisi myös löytyä kiinnostuneita tarpeeksi yhtä kurssia varten? Pistetäänkö mietintämyssyyn jos loppusyksylle saisi kerättyä porukkaa tai alkukevääseen?

  VastaaPoista
 3. Hei Taru! Olisi tosi kivaa tulla pitämään kurssia teille!

  Tutteli, Ouluun! Mahtavuutta! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.